BOMBA!!! Negulescu "Portocala", prins cu AMANTA, in Poiana Brasov!

Publicat in Politica 09 Iunie 2018 Actualizat: 09 Iunie 2018 3793 ori
Google+ WhatsApp

In timp ce sute de mii de romani protesteaza impotriva abuzurilor din justitie, fostul procuror "Zdreanta" Negulescu isi plimba amantele prin statiunile montane!

Un cititor al ziarului nostru l-a suprins pe "Portocala" luand masa cu o femeie, alta decat sotia, la Hotelul Aurelius Imparatul Romanilor, cel mai luxos complex din Poiana Brasov.

Cititorul nostru ne-a povestit ca Negulescu si femeia care il insotea erau foarte apropiati, fiind surprinsi in timp ce se sarutau, iar potrivit surselor noastre, bruneta ar fi una dintre amantele fostului procuror "Zdreanta".

Gestul lui "portocala" de a-si scoate amanta in lume, fix in ziua in care la Bucuresti au loc proteste impotriva abuzurilor savarsite chiar de procurori ca Negulescu, reprezinta sfidarea suprema la adresa oamenilor pe care i-a abuzat moral si carora le-a inscenat dosare.

Suntem curiosi sa aflam ce parere au femeile din viata lui "Zdreanta", atat sotia cat si doamna K, despre ignoranta celui care s-a transnformat din "paraditor" in "penal", el fiind cercetat in 14 dosare penale!

PS: ne intrebam daca nu cumva amanta este tot o fosta "inculpata" cercetata de Negulescu?

PS2: interesanta si alegerea hotelului de catre fostul slujitor al justitiei. In 2013, complexul Aurelius Imparatul Romanilor din Poiana Brasov a fost inchis de inspectorii OPC pentru “nereguli alarmante si extrem de grave” si incalcari ale normelor in domeniu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.