Băsescu o 'distruge' pe Kovesi: 'Ambasadorii vor înţelege că au sprijinit un sistem de tip mafiot'

Publicat in Politica 27 Mai 2018 414 ori
Google+ WhatsApp
Băsescu o 'distruge' pe Kovesi: 'Ambasadorii vor înţelege că au sprijinit un sistem de tip mafiot'
Băsescu o 'distruge' pe Kovesi: 'Ambasadorii vor înţelege că au sprijinit un sistem de tip mafiot'

Traian Băsescu lansează un atac dur la adresa şefei DNA, într-un interviu la România TV. Fostul preşedinte afirmă că şi diplomaţii străini vor înţelege că au greşit când au sprijinit-o necondiţionat.

"Cei care au spijinit-o fără rezerve dintre ambasadori, după spactacolul regizat în 2015-2016, cu cătuşele, vor înţelege că au sprijint un sistem de tip mafiot. După cazul Rarinca, eu am fost cel care am spus că este un sistem de tip mafiot. Eu aş putea să încep să-mi formez o idee despre cine e conducătorul sistemului, dacă mă uit la declaraţia procurorului Dăscălescu, care, într-o postare pe Facebook, a scris: 'O singură dată mi-a fost frică. acum câţiva ani, când după o întîlnire la vârful Ministerului Public, la partea festivă, un domn cu o funcţie importantă, uşor matol, a spus: În ritmul ăsta în câţiva ani conducem ţara.' Problema e cine era domnul. Nu ştiu cine era, dar îmi pot imagina", a declarat Băsescu.

"Kovesi este instrumentul de execuţie al celor care gândesc că degeaba sunt alegeri în România, că lasă că noi, nişte bugetari cu funcţii foarte înalte, spunem cine poate să facă politică şi cine nu", a mai precizat Băsescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.