Ministrul Justitiei il acuza pe Negulescu "Portocala": "Adevarul incepe sa iasa la suprafata"

Publicat in Politica 23 Mai 2018 332 ori
Google+ WhatsApp
Ministrul Justitiei il acuza pe Negulescu "Portocala": "Adevarul incepe sa iasa la suprafata"
Ministrul Justitiei il acuza pe Negulescu "Portocala": "Adevarul incepe sa iasa la suprafata"

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a explicat că Justiția scârtâia din toate încheieturile în urmă cu un an, dar acum, odată cu achitările de la ICCJ, dar și cu problemele din interiorul DNA, lucrurile încep să iasă la iveală și justiția să se regleze.

”În primul rând, acum un an și ceva când am devenit ministru al Justiției, la primul interviu am zis următoarele: justiția scârțâie din toate încheieturile. Astăzi, privind în urmă, afirmația are parcă și mai mult sens.

După un an, ne aflăm în etapa în care adevărul începe să iasă la suprafață, o etapă în care justiția începe să funcționeze.

Dau un exemplu: dacă nu cu mult timp în urmă procurorul șef al DNA mergea la CSM să-i apere onoarea procurorului Negulescu, acum procurorul Negulescu a fost exclus din magistratură, este urmărit penal pentru represiune nedreaptă și face chiar plângeri împotriva procurorului șef al DNA. Au început procurorii să-și arate, ei însiși, problemele din Sistem.

Tocmai din acest motiv, am solicitat CSM să procedeze la sesizarea Inspecției Judiciare să procedeze la verificarea a eventuale fapte, acțiuni care ar putea încălca independența procurorului Elena Iordache Ștefan”, a declarat Tudorel Toader, la Antena 3.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.