Vlad Cosma, avertisment după ce Onea și Negulescu au fost puși sub urmărire penală

Publicat in Politica 23 Mai 2018 692 ori
Google+ WhatsApp
Vlad Cosma, avertisment după ce Onea și Negulescu au fost puși sub urmărire penală
Vlad Cosma, avertisment după ce Onea și Negulescu au fost puși sub urmărire penală

Fostul deputat Vlad Cosma iese la rampă după ce Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost puși sub urmărire penală, declarând la Antena 3 că ceea ce se întâmplă acum arată că el a spus adevărul.

„Ce am prezentat eu s-a confirmat etapă cu etapă. Vedem că Parchetul General a început urmărirea penală, un lucru foarte grav. Tot ce am prezentat reprezintă adevărul. Acești procurori au încercat să bage la pușcărie mai mulți oameni nevinovați, au fabricat probe, au torturat zeci de oameni”, a spus Cosma.

Potrivit lui Vlad Cosma, mulți oameni au prins acum curaj și au declarat la Parchet fapte grave.

„Nu am o evidență a persoanelor audiate, dar sunt foarte mulți audiați în legătură cu aceste metode ilegale și de tortură. Probabil că aceste lucruri vor fi făcute publice”, a adăugat el.

„Dețin informații cum că domnul Negulescu și-a vizitat protectorii din București și i-a amenințat că dacă se va deschide ancheta penală împotriva sa va trage după el și alte persoane influente. Asupra procurorului de caz se fac presiuni. Cineva nu-și dorește ca Negulescu și Lucian Onea să vorbească. Au încercat să-și acopere urmele, se întâlnesc în continuare, au o strategie comună de apărare la Parchet”, a menționat Cosma.

„Metodele lor de amenințare continuă și astăzi. Mi s-a transmis că daca nu-mi retrag plângerile e posibil să am surprize penale din partea unor colegi ai domnului Onea”, a mai spus el.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.