Victor Ciutacu face o DEZVĂLUIRE TERIBILĂ despre procurorul Lucian Onea, de la DNA: 'Vezi și tu dacă s-au schimbat saltelele la Câmpina'

Publicat in Politica 22 Mai 2018 887 ori
Google+ WhatsApp
Victor Ciutacu face o DEZVĂLUIRE TERIBILĂ despre procurorul Lucian Onea, de la DNA: 'Vezi și tu dacă s-au schimbat saltelele la Câmpina'
Victor Ciutacu face o DEZVĂLUIRE TERIBILĂ despre procurorul Lucian Onea, de la DNA: 'Vezi și tu dacă s-au schimbat saltelele la Câmpina'

Lucian Onea, procurorul din fruntea DNA Ploiești, despre care Laura Codruța Kovesi spunea că e ”unitatea de elită” a Direcției, a decis să demisioneze din funcția de conducere din Prahova. E de presupus că Onea a demisionat, totodată, și din Colegiul Director al DNA. Totul, după ce Parchetul General a dispus punerea sa sub urmărire penală.

Jurnalistul Victor Ciutacu face o dezvăluire teribilă despre Onea, care se află și sub ancheta Inspecției Judiciare. Conform vedetei România TV, Onea îi pregătea un flagrant.

”Cică filosoful paradelii, procurorul Onea de la unitatea de elită, și-a băgat demisia, deocamdată doar din funcție, încă nu și din magistratură. Lucică, a-nceput să te strângă cureaua de la ceas? Cum era cu flagrantul pe care mi-l pregăteai? Vezi și tu dacă s-au schimbat saltelele la Câmpina.”, e mesajul lui Ciutacu.

Lucian Onea s-a prezentat marţi la Parchetul General pentru ca procurorii să îi aducă la cunoştinţă acuzaţiile dintr-un dosar deschis pe numele său.

La ieşire el a precizat că anchetatorii urmează să administreze probe pentru aflarea adevărului.

"Mi-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile. Urmează să administrăm probe în vederea aflării adevărului. Fiecare o să răspundă pentru faptele pe care le-a făcut", a spus Onea.

Totodată, Lucian Onea s-a declarat nevinovat în acest dosar.

Şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, sunt urmăriţi penal într-un dosar aflat pe rolul Parchetului General.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi sunt acuzaţi de participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a anunţat, pe 13 februarie, că procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică efectuează cercetări într-o cauză constituită în urma unei plângeri formulate după difuzarea înregistrărilor de la DNA Ploieşti.

"Secţia de urmărire penală şi criminalistică efectuează cercetări într-o cauză penală constituită ca urmare a înregistrării unei plângeri penale şi care vizează aspectele prezentate de către mass-media. Totodată, Inspecţia Judiciară - din oficiu şi la solicitarea preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii - efectuează verificări prealabile pentru a stabili dacă există indicii privind săvârşirea vreunei abateri disciplinare cu privire la aceleaşi aspecte", preciza PÎCCJ.

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat, pe 11 februarie, mai multe înregistrări audio în care erau redate presupuse discuţii ale procurorului-şef al Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA, Lucian Onea, cu fostul deputat Vlad Cosma, trimis în judecată într-un caz de corupţie, referitoare la falsificarea unor probe din dosare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.