Consilierii PSD si ALDE, solutie pentru dezinsectia din Ploiesti. Atac la adresa primarului, caruia ii solicita DEMISIA

Publicat in Politica 14 Mai 2018 343 ori
Google+ WhatsApp
Consilierii PSD si ALDE, solutie pentru dezinsectia din Ploiesti. Atac la adresa primarului, caruia ii solicita DEMISIA
Consilierii PSD si ALDE, solutie pentru dezinsectia din Ploiesti. Atac la adresa primarului, caruia ii solicita DEMISIA

In plin blocaj al serviciului de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie din Ploieşti, cu fostul contract expirat şi licitaţia pentru unul nou blocată de contestaţii, grupul consilierilor locali ai PSD şi ALDE a transmis sâmbătă un comunicat de presă în care anunţă că a găsit o soluţie pentru efectuarea stropirilor în această primăvară, cu ajutorul unei sponsorizări din partea unui agent economic. 

„Consilierii locali ai  PSD  și  ALDE Ploiești constată cu tristețe că primarul Adrian Dobre continuă să rămână impasibil la problemele orașului și că nu este capabil să rezolve niciuna din situațiile de criză apărute în municipiu. Suntem uimiți de lipsa de inițiativă și de absența abilităților manageriale ale edilului liberal, «calități» care au dus la nerezolvarea timp de DOI ANI a problemei deratizării,dezinsecției și dezinfecției în oraş. În ultimul ceas, primarul Dobre a inventat soluția stării de alertă, încercând să paseze rezolvarea unei situații care pune în pericol sănătatea oricărui ploieștean către alte instituții. Consilierii PSD-ALDE Ploiești au găsit soluția de  a face deratizarea orașului cu ajutorul partenerilor locali care și-au arătat disponibilitatea de a sponsoriza efecturarea lucrărilor de acest tip”, se arată în comunicatul de presă transmis sâmbătă şi semnat de cei doi viceprimari ai municipiului, Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti, şi George Pană, preşedintele ALDE Ploieşti.

Reprezentanţii celor două formaţiuni nu ratează ocazia pentru a-l critica din nou pe primarul Dobre şi îi sugerează încă o dată să demisioneze din funcţie. „Sperăm  ca primarul liberal să lase uite de lupta politică și să înțeleagă că sănătatea ploieștenilor trebuie protejată cu orice preț și că nu putem să ne expunem copiii la tot felul de pericole care ar putea fi prevenite foarte ușor! Îi solicităm, din nou, primarului Adrian Dobre să își recunoască incapacitatea managerială și să facă un pas bărbătesc înapoi pentru a nu mai pune Ploieștiul și altfel de situații riscante. Ploieștiul este un oraș european și are nevoie de un primar care înțelege pe deplin acest concept de administrație, care să lucreze permanent pentru dezvoltarea reală a municipiului”, se încheie mesajul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office