INREGISTRARE AUDIO/TCE Ploiesti, devalizata de mafia PNL! Cum se fura "ore" si motorina, cu acordul unor angajati-cheie

Publicat in Politica 12 Mai 2018 Actualizat: 12 Mai 2018 2462 ori
Google+ WhatsApp
INREGISTRARE AUDIO/TCE Ploiesti, devalizata de mafia PNL! Cum se fura "ore" si motorina, cu acordul unor angajati-cheie
INREGISTRARE AUDIO/TCE Ploiesti, devalizata de mafia PNL! Cum se fura "ore" si motorina, cu acordul unor angajati-cheie

Mai mulți șoferi ai TCE Ploiesti și chiar persoane aflate in anturajul liderilor de sindicat au inceput sa dezvaluie in spatiul public cum dispare combustibilul care ar trebui folosit la transportul călătorilor, cum este furata societatea "la ore" si cine conduce "operatiunea".

Sub obladuirea directorului Nicolae Alexandri (PNL), Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti (RATP), actual TCE Ploiesti, este devalizată sistematic de o rețea bine pusă la punct, din care fac parte soferi, angajati ai societatii si chiar indivizi aflati in functii de control.

Potrivit unor surse interne, am aflat cum se furau tone de fier și cum au dispărut cisterne întregi cu combustibil. De asemenea, este important de retinut faptul ca bidoanele cu motorină furata nu "paraseau incinta" doar la initiativa hotilor, ci trebuia ca persoane-cheie sa-si fi dat, in prealabil, acordul. 

Hoție generalizată, sub atenta supraveghere a unor angajati-cheie, aserviti liderilor fostului PDL, actualului PNL

Nu se fura fara acordul unor membri din sindicatul condus de Ion Misca! Asta reiese dintr-o inregistrare telefonica intre Paraschiv Nicolae, coordonator al controlorilor de bilete si Costin Fieraru - sef de sectie la tramvaie, fost manipulant si sef al unei echipe de mecanici.

In discutia telefonica, Fieraru, apropiat al primarului Adrian Dobre, ii spune lui Paraschiv ca va da liber vatmanilor (aflati in subordinea sa) "sa fure intruna", ba mai mult, le va facilita acestora furtul, referindu-se la orele splimentare. Si cine poate sa vorbeasca mai bine despre furt daca nu Costin Fieraru, cel care, sub conducerea lui Radu Popescu (PDL), ajunsese singurul sef de sectie din cadrul RATP care beneficia si de ore suplimentare. Pentru ca in decursul a doua luni acesta figura si cu cate 300 de ore suplimentare, au fost perioade cand incasa lunar si peste 7000 de lei.

In aceeasi inregistrare, Fieraru ii spune lui Paraschiv ca liderul de sindicat Ion Misca nu e altceva decat un "martalog" si "o sluga" si ca a venit timpul ca si alti soferi sa fie avantajati. Va invitam sa ascultati inregistrarea in care atat Fieraru cat si Paraschiv par sa stie foarte bine cat, cum si cine fura TCE-ul:

Cine este Costin Fieraru

Costin Fieraru este "fericitul posesor" a doua dosare penale, dobandite sub coducerea lui Radu Popescu.

In primul caz, este vorba despre existenta intentiei de sustragere a unor sine de cale de tramvai din incinta Depoului de Tramvaie al RATP Ploiesti, la sfarsitul lunii decembrie 2011. In cadrul regiei, in acest caz, a fost demarata o ancheta interna, in ianuarie 2012, luat la intrebari fiind inclusiv Fieraru Costin. Cercetarile interne au fost stopate pentru ca sigur ar fi condus catre seful de sectie – Fieraru. Insa, nu oricine era prietenul directorului Popescu…

Pe data de 10.07.2012, in hala de reparatii unde sef a fost acelasi Fieraru, s-a constatat ca s-a pastruns prin efractie. In urma acelei spargeri au disparut 140 metri liniari de materiale, prejudiciul fiind estimat la peste 3.200 de lei fara TVA. Radu Popescu, protectorul lui Fieraru, a dispus efectuarea unei anchete interne, "de ochii lumii". Dar, pentru ca nu a iesit la iveala nicio neregula, dupa o saptamana s-a cerut ajutorul politiei. Drept urmare, lui Fieraru i s-a deschis dosar penal, insa angajatii regiei nu si-au putut explica niciodata cum de nu s-a aflat despre furt in urma controlului intern in conditiile in care, in cadrul RATP, toti angajatii stiu ca lui Fieraru i se mai spune si… «REMAT», porecla care spune totul.

Va lasam sa ascultati inregistrarea absolut halucinanta dintre cei doi si sa aflati cum a ajuns TCE Ploiesti una dintre cele mai devalizate societati din subordinea Consiliului Local.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.