Cod rosu de coruptie in Primaria Ploiesti! Mitã uriasã in schimbul unor terenuri din "buricul targului"/ EXCLUSIV

Publicat in Politica 24 Aprilie 2018 3261 ori
Google+ WhatsApp
Cod rosu de coruptie in Primaria Ploiesti! Mitã uriasã in schimbul unor terenuri din "buricul targului"/ EXCLUSIV
Cod rosu de coruptie in Primaria Ploiesti! Mitã uriasã in schimbul unor terenuri din "buricul targului"/ EXCLUSIV

Alerta de grad zero, in Primaria Ploiesti, dupa ce au aparut informatii potrivit carora anumite persoane din administratia locala au incasat spagi uriase de la niste afaceristi.

Potrivit surselor noastre, in Primaria Ploiesti exista... cineva care a incasat avansul dintr-o spaga de 60.000 de euro. In schimbul banilor, spagarul ar trebui sa aranjeze vanzarea ilegala a doua terenuri aflate in buricul orasului, terenuri extrem de scumpe, raportat la pretul pietei si foarte avantajoase din punct de vedere al oportunitatilor de afaceri.

Este vorba despre doua terenuri aflate in domeniu public,pe care exista spatii comerciale, situate langa cinema Premiera (fostul cinema Patria), inchiriate, pana de curand, de la Primaria Ploiesti. Potrivit informatiilor noastre, contractul de inchiriere a terenurilor a expirat, ambele constructii fiind, acum, ilegale. Pentru a rezolva aceasta problema, afaceristii respectivi au ales calea usoara: o spaga cui trebuie, pentru cumpararea terenului.

Astfel, mai multi consilieri locali ne-au semnalat faptul ca au fost impinsi de la spate sa adopte in Comisiile de specialitate un raport favorabil pentru aceasta ilegalitate.

Pe holurile Primariei se zvoneste ca spaga pentru fiecare dintre cele doua terenuri este de 30.000 euro, iar cel ce se ocupa cu "impinsul hartiilor" a incasat deja un avans.

Ciudat este si faptul ca interesul pentru aceste terenuri infirma pericolul de moarte invocat de primaria Ploiesti atunci cand i-a cerut lui Doroftei sa elibereze spatiul, motivandu-i ca exista risc major de prabusire in caz de cutremur.

Ramaneti aproape, in curand vom oferi detalii si despre identitatea celor implicati in super "combinatia" din centrul orasului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office