BOMBA ANULUI! Dosarul Cosma este ILEGAL! / Document

Publicat in Politica 22 Aprilie 2018 1705 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA ANULUI! Dosarul Cosma este ILEGAL! / Document
BOMBA ANULUI! Dosarul Cosma este ILEGAL! / Document

Cel mai mediatizat dosar al anului, cel in care sunt anchetati Vlad si Mircea Cosma, se dovedeste a fi fost deschis si instrumentat ILEGAL!

La temelia acestui dosar stau probe si interceptari obtinute de procurorii de la DNA Ploiesti si folosite in baza protocolului DNA-SRI, protocol pe care Curtea Constitutionala si mai multi magistrati l-au desfiintat imediat dupa desecretizare!

Concret, CCR a dat o lovitura fatala Binomului SRI-DNA si a decis ca sintagma „aduc atingere grava drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor romani” prevazuta la art. 3. lit. f) din Legea 51/19991 privind siguranta nationala este neconstitutionala. De asemenea, judecatorii constitutionali au concluzionat ca interceptarile realizate in baza acestei legi nu reprezinta probe intr-un dosar penalCel mai dur verdict dat de CCR este insa altul. Si anume ca SRI nu avea voie sa opereze in niciun dosar de coruptie. Asta intrucat coruptia nu poate fi inclusa in categoria amenintarilor la siguranta nationalaPractic, CCR a aruncat in aer protocolul SRI-PICCJ, in baza caruia s-a nascut "Binomul SRI-DNA", constand ilegalitatea acestui document. 

Chiar si preşedintele UNJR, Dana Gîrbovan, a comentat existenţa acestor protocoale, numindu-le "bombe la temelia statului de drept", motivând că singurele acte care ar trebui să existe sunt legile. "Legea înseamnă un act votat de către Parlament. Parlamentul este unică autoritate legiuitoare a ţării. De aici ne trimitem reprezentaţii prin vot direct în Parlament. În al doilea rând, legea se publică în Monitorul Oficial, dacă nu se publică nu există. Toate aceste protocoale nu sunt adoptate de autoritatea legiuitoare şi sunt secrete. Din această perspectivă, sunt adevărate bombe puse la temelia statului de drept, stat de drept care se întemeiază pe domnia legii, ori aceste protocoale sunt nişte legi paralele, secrete, subterane, pentru că raportându-mă la conţinut am văzut că acolo sunt veritabile acte de procedură penală care adaugă la codul de preocedură penală", a precizat Dana Gîrbovan.

Revenind la dosarul Cosma, acesta se dovedeste a fi ILEGAL. Iata comunicatul Parchetului in care se precizeaza ca acest dosar a fost realizat in baza protocolului cu SRI:

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=4798

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office