Mesaj important al ministrului MAI, Carmen Dan, pentru Adreea Cosma

Publicat in Politica 16 Aprilie 2018 2442 ori
Google+ WhatsApp
Mesaj important al ministrului MAI, Carmen Dan, pentru Adreea Cosma
Mesaj important al ministrului MAI, Carmen Dan, pentru Adreea Cosma

Prin intermediul unei adrese oficiale, Ministerul Afacerilor Interne ii confirma Andreei Cosma faptul ca au inceput verificarile cu privire la functionalitatea aparatului poligraf de la Buzau, folosit de catre procurorii DNA Ploiesti pentru a testa martori din dosare.

Pe 25 martie, deputatul Andreea Cosma i-a solicitat ministrului Carmen Dan să dispună verificări la IPJ Buzău, în urma unor suspiciuni cum că procurorii de la DNA Ploieşti ar fi trimis martorii din dosare la Buzău pentru efectuarea testului poligraf cu un apart învechit, care permite falsificarea rezultatelor.

"În urma sesizărilor primite la cabinetul meu parlamentar, cetăţeni din Parhova reclamă falsificarea rezultattelor testelor poligraf efectuate de către DNA Ploieşti la IPJ Buzău. Din informaţiile pe care le deţin, a rezultat că echipamentul de la IPJ Prahova este unul performat, de ultimă generaţie, în timp ce echipamentul de la IPJ Buzău este unul vechi, neperformant şi permite falsificarea testului. Astfel, cei care cedau presiunilor procurorilor şi , în cele din urmă, îşi manifestau disponibilitatea de a colabora cu procurorii DNA Ploieşti, deoarece nu aveau alte probe care să susţină denunţurile inventate de procurori, obţinute sub presiune, pentru că faptele erau pur şi simplu inventate sub presiune, erau constrânşi să se prezinte şi la testul poligraf", reiese din interpelarea trimisă de Andreea Cosma către ministrul de Interne, Carmen Dan.

Iata raspunsul ministrului Carmen Dan in solicitarea facuta de deputatul Andreea Cosma:

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.