Sub coordonarea lui Lucian Radulescu, Hipodromul Ploiesti prinde viaţa!

Publicat in Politica 15 Aprilie 2018 917 ori
Google+ WhatsApp
Sub coordonarea lui Lucian Radulescu, Hipodromul Ploiesti prinde viaţa!
Sub coordonarea lui Lucian Radulescu, Hipodromul Ploiesti prinde viaţa!

La sfârşitul săptămânii trecute, Hipodrom Ploieşti a găzduit o delegaţie multinaţională interesată în organizarea curselor de galop în oraşul nostru.

Astfel, Simon Cooper, directorul companiei Wheaterbys din Anglia, Marta Belley, manager Stud Book a asociaţiei cailor din Ungaria, Guillam Fillet, preşedintele Asociaţiei Române a cailor arabi de curse, însoţiţi de Petruţa Ţureac, responsabil Registrul Genealogic a Agenţiei Naţionale pentru Zootehnie din România au vizitat Hipodromul Ploieşti şi s-au declarat plăcut impresionaţi de condiţiile de acolo.

Drept urmare, viceprimarul Cristian Ganea, alături de coordonatorul activităţii pe Hipodrom Ploieşti, Lucian Rădulescu, au stabilit împreună cu cei interesaţi să organizeze curse de galop pe arena hipică ploieşteană ca la vară, cel mai probabil în data de 1 iulie, să aibă loc atât curse dedicate cailor pur sânge englez, cât şi cailor pur sânge arab.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.