Alegeri TSD Prahova/ Cine se lupta pentru functia de presedinte: Nicoleta Sprincenatu, al doilea candidat anuntat

Publicat in Politica 13 Aprilie 2018 2725 ori
Google+ WhatsApp
Alegeri TSD Prahova/ Cine se lupta pentru functia de presedinte: Nicoleta Sprincenatu, al doilea candidat anuntat
Alegeri TSD Prahova/ Cine se lupta pentru functia de presedinte: Nicoleta Sprincenatu, al doilea candidat anuntat

Alegerile TSD Prahova se apropie cu pasi repezi. Nicoleta Sprincenatu candideaza alaturi de Adrian Bucur la functia de presedinte al tinerilor social-democrati. Nicoleta are 30 de ani, este din Ploiesti si a absolvit cursurile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, avand vechime de 6 ani in administratia publica. 

Iata profilul candidatului:

Nascuta in anul 1988, Nicoleta Sprincenatu a urmat cursurile Colegiului National “Jean Monnet” din Ploiesti, profilul filologie- bilingv germana.

A absolvit Universitatea Bucuresti- Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, specializarea Filologie- Germana-Portugheza, in anul 2010. In prezent este studenta anul 3 la Universitatea de Petrol si Gaze- Facultatea de Stiinte Economice-specializarea Management.

Lucreaza in administratie publica din anul 2012, la Cabinetul Presedintelui Consiliului Judetean Prahova, implicandu-se activ si participand direct la rezolvarea problemelor aduse la cunostinta de catre cetatenii judetului, dar si de catre autoritatile locale si institutiile publice ale judetului Prahova. Face parte din echipa de organizare a evenimentelor si actiunilor de promovare a judetului.

Face voluntariat din timpul facultatii, cand preda cursuri de limba germana pentru incepatori la fundatia ARCA Bucuresti. Din 2014 este membru in ONG-ul JCI Prahova, in cadrul caruia a participat si organizat evenimente precum: “Public Speaking”, “Umple traista iepurasului”, “Craciunul persoanelor fara adapost”, “Academia de Leadership”.

Din 2017, este membru fondator si Vice-Presedinte al Fundatiei Judetene pentru Tineret Prahova, fundatie care a reusit infiintarea Consiliului Consultativ pe probleme de tineret din municipiul Ploiesti si care a aplicat pentru titlul de “Ploiesti-Capitala Tineretului” , Nicoleta fiind coordonatorul domeniului “Sport”.

Face parte din echipa TSD Prahova din 2010, alaturandu-se, la vremea respectiva, echipei de organizare a “Miss TSD Prahova”. Insusindu-si principiile social-democratiei, a fost unul dintre coordonatorii locali ai alegerilor locale din 2012, participand indeaproape la promovarea candidatilor social-democrati, prin elaborarea strategiilor de campanie. Din 2015 pana in 2017 a fost secretarul organizatiei TSD Prahova. De-a lungul timpului a participat la toate actiunile organizate de TSD Prahova, precum: dezbaterile ”Femeia la început de drum. Familie vs. Carieră”, ”Toleranţă sau atitudine? - Hărţuirea nu este o opţiune!”, acţiunile de ecologizare şi plantare puieţi din Ploiesti, Baicoi si Tomsani, “Shoe Box”, “Craciun pentru toti”, “Lumea lui Tup”, “Te Paste o bucurie”. A mai facut parte, de asemenea, din echipa de organizare a Scolii Politice de la Busteni 2016.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.