Cineva vrea sa scape de Cristina Hertia, arhitectul-sef al Ploiestiului. In curand vom afla si cine

Publicat in Politica 11 Aprilie 2018 1428 ori
Google+ WhatsApp
Cineva vrea sa scape de Cristina Hertia, arhitectul-sef al Ploiestiului. In curand vom afla si cine
Cineva vrea sa scape de Cristina Hertia, arhitectul-sef al Ploiestiului. In curand vom afla si cine

Umbla vorba in targ ca cineva i-a pus gand rau arhitectului-sef al Ploiestiului, Cristina Hertia. Potrivit informatiilor noastre, obtinute cu greu din pricina ca oamenilor le e teama sa vorbeasca, acel "cineva" este o persoana destul de importanta in municipiu, care si-a creat o adevarata caracatita economica in Ploiesti.

Motivul pentru care grupul astfel format o vrea plecata pe Hetia este lesne de inteles. Afaceri care deruleaza proiecte ilegale, insemnand constructii, obtinerea avizelor etc, si care nu pot "inflori" din cauza ca arhitectul Ploiestiului nu este genul... supus politic.

La fel de greu am obtinut informatii si despre anumiti dezvoltatori care s-au apucat de afaceri inainte sa consulte legea, astfel ca s-au trezit in imposibilitatea obtinerii avizelor de constructie. Asta nu i-a impiedicat sa faca drumuri dese in biroul Cristinei Hertia, mai cu miloaga, mai cu amenintari, in incercarea de a-i forta mana si a face rost de avizele necesare, dar ilegale.

Din cauza ca Hertia nu a cedat presiunilor, "caracatita" a comandat mai multe articole in presa locala in care apar "dezvaluiri extra- mega- ordinare" despre cat poarta arhitectul la pantof, ce mananca dimineata si cat zahar ii place sa puna in cafea.

Ph-online.ro va urmari indeaproape miscarile scenice in aceasta telenovela urbanistica si va publica lista celor care o vor disparuta pe Hertia pentru a-si duce la bun sfarsit afacerile pornite si continuate fara temei legal. Ramaneti aproape!

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.