Alegeri TSD Prahova/ Cine se lupta pentru functia de presedinte: Adrian Bucur, primul candidat anuntat

Publicat in Politica 11 Aprilie 2018 2153 ori
Google+ WhatsApp
Alegeri TSD Prahova/ Cine se lupta pentru functia de presedinte: Adrian Bucur, primul candidat anuntat
Alegeri TSD Prahova/ Cine se lupta pentru functia de presedinte: Adrian Bucur, primul candidat anuntat

Alegerile TSD Prahova se apropie cu pasi repezi. Primul inscris in cursa pentru functia de presedinte este Adrian Bucur, un tanar in varsta de 30 de ani din Ploiesti, licentiat in Drept, membru PSD din 2014.

 

Iata profilul candidatului:

 

Nascut in anul 1988, Adrian Bucur a urmat cursurile Colegiului Tehnic “Elie Radu” din Ploiesti, profilul Matematica-Informatica.

Si-a continuat studiile la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti, Facultatea de Stiinte Economice, fiind licentiat, din 2010 in stiinte economice - specializarea Management.

In 2011 a obtinut Licenta in Drept, in urma absolvirii Facultatii de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti.

In 2012 a obtinut Master-ul in Managementul Sistemelor Microeconomice sustinand lucrarea de disertatie cu tema “ Construirea si implementarea strategiei concurentiale la o societate comerciala”, in cadrul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti.

Seria studiilor este continuata prin obtinerea in 2013 a Masteratului legat de Sistemul integrat Om-Autovehicul-Mediu, in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, Facultatea de Transporturi.

In 2014 obtine Master-ul in Management in Industria Petroliera, in cadrul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti , Facultatea de Ingineria Petrolului si Gazelor .

In anul 2014, devine membru PSD, parcipand la campaniile organizate cu prilejul alegerilor prezidentiale din 2014, dar si al alegerilor locale cat si parlamentare din anul 2016.

In 2016 a devenit Consilier Local in cadrul Consiliului Local al Com. Berceni, iar din 2017 ocupa functia de secretar al Organizatie TSD Prahova.

A participat la toate actiunile organizate de filiala TSD Prahova ( Lumea lui Tup- editia 2017, 2018, campanii de ajutorare a familiilor defavorizate in preajma sarbatorilor de Paste sau Craciun, precum si alte actiuni ale ligilor TSD Prahova.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.