Lucica Onea, seful unitatii Haules, o ia pe urmele lui Zdreanta la disciplinar

Publicat in Politica 22 Martie 2018 414 ori
Google+ WhatsApp
Lucica Onea, seful unitatii Haules, o ia pe urmele lui Zdreanta la disciplinar
Lucica Onea, seful unitatii Haules, o ia pe urmele lui Zdreanta la disciplinar

Veste senzationala! Lucica Onea, seful Unitatii Haules de la Ploiesti, a luat-o pe urmele lui Zdreanta si a sefei lui, Luluta, la disciplinar.

Inspectia Judiciara, care i-a deschis zece dosare, a inceput deja cercetarea lui Lucica Onea si a colegilor sai Alfred Savu si Mircea Negulescu (la asta nu se mai pune ca a fost exclus din magistratura). Era si timpul ca Lucica Onea sa fie prins la insectar, la cate nenorociri s-au facut la DNA Ploiesti si, mai ales, dupa definitia data de acesta pe o inregistrare la termenul "paradeala".

Stati sa vedeti ce o sa il paradeasca pe el Inspectia, cum l-a paradit si pe fartatul Negulescu.

Mai e un pic si, pe 26 martie 2018, se va da verdicul final in apelul familiei Cosma, tata si fiu, pe probele falsificate de baietii de la Haules. 

Nu putem sa nu ne gandim cu toti in aceste momente de grea cumpana la Completul codus de Iulica Dragomir, care are multe pacate, dar nu si ca este prost. Doar ca, Iulica este soldat disciplinat si daca se da ordin de zi pe unitate il executa.

Va incerca Completul Iulica sa ii scoata basma curata pe Cosma, tata si fiu, in dosarul fabricat de Lucica Onea si Mirciulica Negulescu? Sa speram ca ratiunea va invinge!

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office