CUTREMUR! Exista inregistrari cu "Portocala" si constructorii care "cotizau" pentru procurorii DNA Ploiesti?

Publicat in Politica 20 Martie 2018 1412 ori
Google+ WhatsApp
CUTREMUR! Exista inregistrari cu "Portocala" si constructorii care "cotizau" pentru procurorii DNA Ploiesti?
CUTREMUR! Exista inregistrari cu "Portocala" si constructorii care "cotizau" pentru procurorii DNA Ploiesti?

Sebastian Ghiță susține că procurorii DNA de la Ploiesti, Mircea Negulescu și Lucian Onea, au făcut dosare pe probe false pentru oamenii politici pentru ca apoi să le poată impune numiri în funcții cheie. Ghiță susține că există înregistrări cu procurorii de la Ploiesti care făceau șantaj prin dosare pentru a-și obține foloase proprii.

”Ghiță: Am vorbit despre baronul DNA. Știți că odată m-am dus în Parlament și am vorbit despre baronul DNA, unul care pune primarul, pune președintele de CJ, pune Consiliul. Pe el nu-l mai interesează ce votează lumea. Ați văzut cum i-au falsificat dosarul lui Voloșevici și lui Bădescu și lui Savu, cum le-au făcut dosare pentru ca acest Negulescu și cu Onea să controleze ca o adevărată poliție politică jocul electoral de la Primăria Ploiești. Ăștia trebuiau arestați într-o secundă, cu falsuri de probe, cu toate lucrurile întâmplate. Ce dovadă mai mare să avem, decât un procuror care falsifică probe ca să-l elimine pe Voloșevici, după care trece la Daniel Savu. Noroc că Savu a mai aflat 2-3 lucruri, de la foști colegi de-ai lui și a început să țipe dinainte: o să-mi facă dosar, nu mă lasă să candidez. Acești oameni voiau să își pună ei șef la Finanțe, șef DIICOT, șef la DIPI. Nu mai acceptau faptul că politicienii ajung în funcții votați de oameni și ca să obțină un nou mandat fac cât pot de bine urbei, acesta fiind ceea ce numim joc politic și democrație. Ei spuneau: nu mai pui, tu, primar, șef al Direcția de Investiții Publice, pun eu, Negulescu, nu mai pui tu șef la Poliția Locală, ți-l arestez eu și pun pe cine vreau eu în loc. Practic, au vrut să preia un județ și să nu mai accepte controlul politic, implicarea politicului în treburile urbei.

Cristoiu: Florian Coldea ar putea să spună că acel județ era corupt și el și-a propus să curețe acel județ.

Ghiță: Și când o să audă înregistrări cu oamenii lui făcând afaceri, construind bugete, obligând contructorii să le contruiască vile, asfaltând drumuri? Ce o să mai zică Florian Coldea?

Cristoiu: Deci erau și ei cu prandărătul?

Ghiță: Păi de ce credeți că i-am numit baroni? Eu au arestat baronii ca să-i înlocuiască”, a spus Sebastian Ghiță, în interviul acordat lui Ion Cristoiu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office