Deputatul PSD Rodica Paraschiv: "Medicina de urgență din județul Prahova va avea parte de schimbări majore"

Publicat in Politica 20 Martie 2018 616 ori
Google+ WhatsApp
Deputatul PSD Rodica Paraschiv: "Medicina de urgență din județul Prahova va avea parte de schimbări majore"
Deputatul PSD Rodica Paraschiv: "Medicina de urgență din județul Prahova va avea parte de schimbări majore"

Deputatul PSD Rodica Paraschiv a laudat eforturile Consiliului Judetean Prahova depuse in procesul de reabilitare si modernizare a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, considerand ca atat pacientii cat si medicii au nevoie de conditii mai bune in spitale.

"Medicina de urgență din județul Prahova va avea parte de schimbări majore, după ce astăzi a fost aprobat – de către consilierii județeni - proiectul de extindere, reabilitare și de modernizare a Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.
Aleșii județeni au făcut un prim pas pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale de urgență din cel mai mare spital al județului Prahova, unde, zilnic, ajung sute de bolnavi care au nevoie de ajutor.
Proiectul Consiliului Județean - inițiat de președintele Bogdan Toader - va fi finanțat prin Programul Operațional Regional, valoarea totală fiind estimată la 18,5 milioane de lei.
Remarcabil este și efortul pe care Consiliul Județean Prahova îl face, în paralel cu acest proiect, pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență, anul acesta fiind prevăzută finalizarea totală a lucrărilor de reabilitare a întregului corp de clădire din locația Găgeni.
Atât pacienții, cât și personalul medical au nevoie de condiții mai bune în oricare dintre spitalele din România. Mă bucur că în Prahova aceste transformări chiar se întâmplă, cu bani de la bugetul județului sau cu bani europeni!", a scris Parachiv pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office