Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, noul președinte interimar al organizației naționale de femei

Publicat in Politica 14 Martie 2018 243 ori
Google+ WhatsApp
Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, noul președinte interimar al organizației naționale de femei
Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, noul președinte interimar al organizației naționale de femei

Cătălina Bozianu, noul președinte interimar al organizației naționale de femei.

Deputatul PMP Cătălina Bozianu, noul președinte interimar al organizației naționale de femei.

Deputatul PMP Cătălina Bozianu a demonstrat că este un politician valoros, iar încrederea câştigată s-a materializat prin noua funcţie deţinută: preşedinte interimar al organizației naționale de femei.

„Le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară (și, în primul rând, președintelui Traian Băsescu) pentru onoarea pe care mi-au făcut-o astăzi, prin desemnarea mea ca președinte interimar al organizației naționale de femei.
Încrederea d-lui președinte Băsescu și a celorlalți colegi mă onorează, dar, în același timp, mă obligă să mă ridic la înălțimea așteptărilor. Îmi place să cred că nu sunt un om care fuge de răspundere sau de muncă și voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a încheia cât mai rapid procesul de construcție a organizațiilor de femei de la nivel județean și pentru a activa cât mai rapid aceste organizații. Vrem să implicăm cât mai mult organizațiile de femei în cele două campanii decise în ședința CEN de astăzi: „Alegem Primarul în două tururi” și „Unirea cu Republica Moldova”. Vor fi două campanii prin care PMP informează cetățenii și le cere sprijinul exprimat prin semnături de susținere a petițiilor inițiate pentru a pune presiune publică pe guvernanți.
Așa cum a explicat deja președintele Băsescu, alegerea primarului în două tururi este esențială pentru a putea pune capăt supremației PSD la nivel local, supremație care, în multe locuri din țară, se transformă în dictatura unor baroni incompetenți, dezinteresați de soarta comunităților și corupți.
Unirea cu Republica Moldova este proiectul de țară al PMP și este de datoria noastră să luptăm pentru a-l vedea realizat, cu sprijinul tuturor românilor” a concluzionat deputatl PMP Cătălina Bozianu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office