Ce spune Daniel Savu despre dosarul pe care i l-a fabricat Onea, din razbunare

Publicat in Politica 14 Martie 2018 204 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune Daniel Savu despre dosarul pe care i l-a fabricat Onea, din razbunare
Ce spune Daniel Savu despre dosarul pe care i l-a fabricat Onea, din razbunare

Fostul senator Daniel Savu a postat un mesaj in care condamna abuzurile unitatii "de elita" a DNA, unde procurorul sef Lucian Onea si-a facut de cap, in tandem cu Mircea Negulescu "Portocala", deschizand dosare anumitor politicieni sau afaceristi fara ca faptele penale sa existe in realitate, ci doar din razbunare sau "fetis".

In cazul lui Savu, jihadul a pornit dupa ce fostul senator l-a reclamat pe Negulescu la Inspectia Judiciara. Pentru a-l razbuna pe colegul sau, "Lucica" Onea s-a ocupat personal de intocmirea listei de acuzatii, folosind declaratii mincinoase de martor. Aceste declaratii au fost inventate de insusi Onea.

Aseara, la Antena 3, Vlad Cosma a prezentat o noua inregistrare din sediul DNA Ploiesti, realizata in timp ce Onea lucra intens la dosarul lui Savu.

Iata ce a comentat fostul senator, astazi, despre acest dosar deschis din razbunare:

Acestea sunt faptele, le-ați văzut începând de seara trecută. La fel ca în cazul primelor înregistrări, n-am știut niciun moment ce mi se pregătește, doar pentru faptul că am deranjat foarte mult prin activitatea de senator și luările de poziție pe care le-am avut.

Mă gândesc că nici acum nu reprezint un personaj tocmai comod pentru anumite zone... Sunt tot mai convins că, având în vedere evoluția lucrurilor și faptul că am fost transformat în țintă de procurorii de la DNA Ploiești pentru că am spus lucrurilor pe nume, de data aceasta plângerea penală este cea mai corectă soluție. Voi consulta în acest scop avocații și, împreună cu ei, voi face ce trebuie făcut!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office