Primarul Adrian Dobre minte ca sa inchida gura presei?! DOVADA

Publicat in Politica 13 Martie 2018 499 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Adrian Dobre minte ca sa inchida gura presei?! DOVADA
Primarul Adrian Dobre minte ca sa inchida gura presei?! DOVADA

In urma articolului "Dorel lucrează la Electrica! Bătaie de joc pe o stradă nou-nouță din Ploiești. FOTO", reprezentantii Electrica ne-au transmis un drept la replica, din care reiese faptul ca primarul Adrian Dobre a mintit. Si nu o data!

In legatura cu interventia Electrica pe strada Jepilor, in urma careia a ramas un crater acoperit in bataie de joc, primarul Adrian Dobre a sustinut ca Primaria nu a fost instiintata de respectiva lucrare (minciuna 1), dar si ca Electrica va fi amendata saptamanal, pana la remedierea situatiei (minciuna 2).

Din raspunsul oferit de reprezentantii companiei Electrica Muntenia Nord reiese faptul ca municipalitatea a stiut de lucrarea respectiva, fiind emisa aprobarea cu nr. 89/20.02.2018 de către Primărie

Va prezentam dreptul la replica al reprezentantilor Electrica si va lasam pe dumneavoastra sa trageti concluziile in legatura cu cine minte si de ce:

SOLICITARE DE DREPT LA REPLICĂ

Vă semnalăm faptul că articolul Dorel lucrează la Electrica! Bătaie de joc pe o stradă nou-nouță din Ploiești.”, publicat Marți, 12 Martie 2018 şi semnat de domnul Ciprian Radu conține informații eronate și tendențioase.

Acest articol lezează reputaţia SDEE Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, prin furnizarea unor informații care nu au nicio legătură cu realitatea, motiv pentru care vă rugăm să faceți corecturile care se impun în on-line, site-urile de socializare și print dacă este cazul, şi să publicați precizările SDEE Muntenia Nord referitoare la acest subiect, conform solicitării de mai jos.

În spiritul transparenței de care a dat dovadă în relația cu reprezentanții mass-media, SDEE Muntenia Nord a răspuns cu promptitudine tuturor solicitărilor, furnizând nu doar răspunsuri clare şi punctuale, ci transmițând permanent și proactiv informații referitoare la distribuția energiei.

De asemenea, vă reamintim că Electrica este o companie listată la bursele de la Londra și București, iar orice informație eronată diseminată în mass-media poate avea un impact financiar negativ asupra companiei.

În ceea ce priveşte solicitarea de drept la replică, vă rugăm să publicați următoarele:

În legătură cu articolul Dorel lucrează la Electrica! Bătaie de joc pe o stradă nou-nouță din Ploiești”, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord îşi exercită dreptul la replică, cu următoarele precizări:

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord – Sucursala Ploiești a înștiințat Primăria Ploiești, în data de 20.02.2018, despre necesitatea intervenirii în regim de urgență pentru remedierea avariei din Strada Jepilor din Ploiești, și în acest sens a fost emisă aprobarea cu nr. 89/20.02.2018 de către Primărie.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a carosabilului, s-au transmis comenzi atât firmei care avea în garanție lucrarea de asfaltare a străzii în cauză (comanda nr.13001894/26.02.2018), cât și unei firme terțe (comanda nr. 13002212/07.03.2018), conform cerințelor din hotărârea Consiliului Local nr.337/2008.

Referitor la afirmația din cuprinsul articolului privind amendarea săptămânală a SDEE Muntenia Nord, vă informăm că până în acest moment nu a fost emisă o astfel de sancțiune.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.