BOMBA! CSM confirma abuzurile lui "Portocala". Ce scrie in raport

Publicat in Politica 12 Martie 2018 Actualizat: 12 Martie 2018 712 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! CSM confirma abuzurile lui "Portocala". Ce scrie in raport
BOMBA! CSM confirma abuzurile lui "Portocala". Ce scrie in raport

Ani de zile procurorul Mircea Negulescu a fost protejat de la cel mai înalt nivel. Antena 3 a prezentat, luni seara, raportul Consiliului Superior al Magistraturii in care fostul procuror Mircea Negulescu a fost cercetat disciplinar, in urma inregistrarilor aparute in spatiul public.

Astfel, in raportul prezentat de Mihai Gadea, membrii CSM confirma abuzurile savarsite de "Portocala", fiind constatate mai multe abateri.

CSM a retinut urmatoarele fapte:

Mircea Negulescu a incalcat dispozitiile referitoare la interdictiile impuse functiei de magistrat, prin exercitarea unor activitati specifice functiei de avocat

Negulescu a incalcat interdictia de exprimare a opiniei cu privire la procesele in curs

Mircea Negulescu a dezvaluit date din dosare penale unor persoane, abatere prevazuta de Legea 303/2004, art. 99, lit. b

In plus, CSM-ul ii imputa lui Negulescu si folosirea unui limbaj neadecvat cu functia de magistrat, in raport fiind prezentate cateva exemple: "jeg de om","mincinos ordinar", "nesimtit ordinar", "jegosul ala", "papagal ordinar", cuvinte folosite de Negulescu la adresa unei terte persoane.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis excluderea din magistratură a lui Mircea Negulescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.