Klaus Iohannis, RECLAMAT din nou la Consiliul pentru Combaterea Discriminării

Publicat in Politica 12 Martie 2018 389 ori
Google+ WhatsApp
Klaus Iohannis, RECLAMAT din nou la Consiliul pentru Combaterea Discriminării
Klaus Iohannis, RECLAMAT din nou la Consiliul pentru Combaterea Discriminării

Preşedintele Klaus Iohannis, reclamat pentru a doua oară la CNCD. Deputatul PSD Andreea Cosma este cea care a depus o petiţie la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, petiţie în care îl acuză pe şeful statului că prin afirmaţiile sale, i-a creat un prejudiciu de imagine şi i-a încălcat prezumţia de nevinovăţie.

Potrivit România TV, Andreea Cosma susţine în petiţia sa că afirmaţiile preşedintelui, cu referire la "penali", „au fost de natură să mă discrimineze în societate, anulându-mă ca individ, cu încalcarea prezumţiei de nevinovăţie, prin atribuirea etichetei umilitoare de 'penal', care mi-au produs suferinţe psihice, mi-au creat un prejudiciu moral prin asimiliarea mea în percepţia opiniei publice ca o persoană certată cu legea, care comite infracţiuni, printre care şi cea de a ataca Justiţia.”

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.