Tăriceanu și Dragnea bagă ambasadorii în FOCURI: De unii ne putem dispensa!

Publicat in Politica 12 Martie 2018 227 ori
Google+ WhatsApp
Tăriceanu și Dragnea bagă ambasadorii în FOCURI: De unii ne putem dispensa!
Tăriceanu și Dragnea bagă ambasadorii în FOCURI: De unii ne putem dispensa!

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține ideea lui Liviu Dragnea și arată că este necesară o analiză serioasă a ambasadorilor României în străinătate, pentru că mulți dintre ei nu fac nimic pentru țara noastră.

”Foarte utilă! Observ și eu că sunt unii ambasadori care au activitate de care ne putem, practic, dispensa. Ei sunt acolo mai mult decorativ. Ei trebuie să militeze pentru întărirea relațiilor, pentru ajutor, pentru cooperare economică, culturală. Sunt foarte mulți ambasadori care nu fac acest lucru, din motive care îmi scapă.

Cred că este o necesitate, o astfel de analiză. Nu ne putem permite ca într-o periodă în care toate țările se zbat să întărească relațiile economice și culturale noi să batem pasul pe loc”, arată Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Senatului susține că va avea o discuție cu ministrul de Externe, Theodor Meleșcanu, și îi va cere acestuia să inițieze o analiză de amploare. De asemenea, Tăriceanu a explicat că sunt ambasadori din capitale importante care ar putea fi înlocuiți.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office