Dobre viseaza la reabilitari termice, in Ploiesti. Ludovic Orban nu il lasa

Publicat in Politica 12 Martie 2018 348 ori
Google+ WhatsApp
Dobre viseaza la reabilitari termice, in Ploiesti. Ludovic Orban nu il lasa
Dobre viseaza la reabilitari termice, in Ploiesti. Ludovic Orban nu il lasa

Primarul PNL al Ploiestiului, Adrian Dobre, insista sa reabiliteze termic mai multe blocuri din municipiu, cu toate ca ploiestenii nu s-au aratat incantati de initiativa prin care doar cativa cetateni sa beneficieze de acest confort, din banii tuturor.

La fel de vehement impotriva a fost si liderul PNL, adica seful lui Adrian Dobre, Ludovic Orban, care a declarat ca nu este de acord cu "pomana" numita reabilitare termica.

"Trebuie sa terminam cu cheltuirea iresponsabila a banului public. Reabilitarea termica a unor blocuri este o pomana, nu ajutor social. Ajutoarele se acroda in functie de nivelul de venit al cetatenilor, al nevoilor, nu la intamplare. Reabilitarile termice cresc valoarea locuintelor si confortul termic al unora, din banii tuturor.", a declarat Orban.

Ramane de vazut daca primarul Adrian Dobre se va conforma ordinelor partidului sau isi va vedea in continuare de programul de reabilitare considerat, de multi, discriminatoriu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office