Ce a spus Tariceanu despre Unitatea "Haules"

Publicat in Politica 10 Martie 2018 898 ori
Google+ WhatsApp
Ce a spus Tariceanu despre Unitatea "Haules"
Ce a spus Tariceanu despre Unitatea "Haules"

Referitor la modul de lucru al procurorilor Onea si Portocala si la inregistrarile din sediul DNA Ploiesti aparute in spatiul public, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, că probabil în acest mod se lucra în Procuratură, în anii 1950.

"Ceea ce am văzut în legătură cu aceste înregistrări depăşeşte cu mult cele mai negre vise pe care le puteam avea în legătură cu ceea ce se întâmplă în procuratura de astăzi. Probabil că în anii '50 aşa se lucra în procuratură şi cred că este un blestem pe România ca după 1990 procurorii din sistemul comunist să ajungă să aibă roluri importante din nou în procuratura liberă şi democratică, începând cu doamna Macovei, procuror comunist, după aceea continuând cu taica Lazăr, după asta mergând cu doamna Kovesi, care are şi ea o ascendenţă demnă de toată lauda. Probabil că anumite influenţe vedem bine că s-au transmis", a mai spus Tăriceanu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office