Marea FAMILIE din DNA Ploiesti

Publicat in Politica 09 Martie 2018 2487 ori
Google+ WhatsApp
Marea FAMILIE din DNA Ploiesti
Marea FAMILIE din DNA Ploiesti

Serviciul Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, considerat de către conducerea instituţiei drept „unitatea de elită”, se află, de câteva luni, în atenţia opiniei publice, ca urmare a dezvăluirilor de presă privind abuzurile petrecute aici. Însă structura de la Prahova a DNA se mai evidenţiază şi prin relaţiile de familie ale unor procurori care activează la „unitatea de elită”.

Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti, este căsătorit cu Simona Ionela Onea, secretar în cadrul Primăriei Comunei Poiana Câmpina, judeţul Prahova. Naşa de cununie a celor doi este procurorul Giluela Deaconu, care activează în subordinea lui Onea, la Serviciul Teritorial Ploieşti al DNA.

Savu Alfred Virgiliu, alt procuror din subordinea lui Lucian Onea la DNA Ploieşti, este căsătorit cu Camelia Savu, care este procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, unde au lucrat, în  trecut, atât Lucian Onea, cât şi Giluela Deaconu. Parchet unde, de altfel, a activat, până la excluderea nedefinitivă din magistratură, şi Mircea Negulescu, zis „Portocală”. Tot la DNA Ploieşti mai lucrează procuroarea Elena Cerasela Răileanu, a cărei mătuşă activează, ca şi soţia lui Onea, ca secretar al unei primării de comună din judeţ.

Raluca Ileana Simaciu este grefier în cadrul aceleiaşi unităţi de elită de la Ploieşti a DNA. Mama acesteia, Lucia Simaciu, este tot grefier, dar la Serviciul Teritorial Ploieşti al DIICOT, în timp ce fratele acesteia, Andrei, este consilier juridic la Poliţia Capitalei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.