Adrian Radulescu, ofițer DGA: Procurorii Onea si Negulescu sunt "niste infractori"

Publicat in Politica 20 Februarie 2018 Actualizat: 20 Februarie 2018 685 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Radulescu, ofițer DGA: Procurorii Onea si Negulescu sunt "niste infractori"
Adrian Radulescu, ofițer DGA: Procurorii Onea si Negulescu sunt "niste infractori"

Folosind aceeasi expresie pe care Klaus Iohannis a utilizat-o cand i-a descris pe cei care au dezvaluit abuzurile din "fabrica de dosare" de la Ploiesti, fostul adjunct al IPJ Prahova, Adrian Radulescu, i-a clasificat pe cei doi procurori de la DNA Ploiesti drept "niste infractori".

Radulescu este una dintre victimele debedeilor lui Kovesi, fiind trimis in judecata dupa ce a intrat in dizgratia "paraditorilor".

Conform propriilor mărturisiri, fostul adjunct al IPJ Prahova, Adrian Rădulescu, a fost arestat și inculpat pentru cercetare abuzivă întrucât a efectuat verificări cu privire la o grupare infracțională din care făcea parte și procurorul Negulescu.

Noi suntem… deasupra legii !

Contaminați de deviza rostită cu atâta emfază de șefa lor, „Noi suntem DNA!”, procurorii de la Ploiești au ajuns să se creadă deasupra legii și moralei. Deși i-au inculpat și chiar arestat pe unii pentru fapte necomise, vajnicii procurori nu s-au sfiit să facă intervenții la instituții judiciare în favoarea unor persoane apropiate care aveau dosare sau alte probleme cu legea.

Fostul adjunct al IPJ Prahova, Adrian Rădulescu, a declarat că procurorii Onea și Negulescu l-au sunat pentru a interveni în favoarea unor persoane apropiate.


Există probe clare că procurorul Negulescu a încercat să obțină favoruri sexuale de la Andreea Cosma, care era anchetată alături de tatăl său Mircea Cosma, președintele Consiliului Județean Prahova, și de fratele său Vlad Cosma, deputat în Parlamentul României în perioada respectivă, ambii având statut de inculpați.

Același procuror s-a lăudat și cu relația sa fierbinte cu avocata Claudia Tănase, fina fostului primar al municipiului Ploiești, Iulian Bădescu, arestat și inculpat de DNA Ploiești în urma denunțurilor acesteia și soțului său.Mai mult, Negulescu avea obiceiul să participe la chefuri de anvergură cu interlopi și lăutari.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office