Trecutul exploziv revine! RELAŢIE DE DRAGOSTE între Iohannis şi Kovesi. Klaus a scapat de acuzatiile de trafic de copii CU AJUTORUL iubitei sale!

Publicat in Politica 19 Februarie 2018 1840 ori
Google+ WhatsApp
Trecutul exploziv revine! RELAŢIE DE DRAGOSTE între Iohannis şi Kovesi. Klaus a scapat de acuzatiile de trafic de copii CU AJUTORUL iubitei sale!
Trecutul exploziv revine! RELAŢIE DE DRAGOSTE între Iohannis şi Kovesi. Klaus a scapat de acuzatiile de trafic de copii CU AJUTORUL iubitei sale!
Una dintre cele mai importante agenții care îl susțin pe Iohannis a publicat un text incredibil, care dezvăluie o relație intimă cu șefa DNA!
 Acuzația care l-a însoțit pe Klaus Iohannis de când a fost prima dată propus pentru fotoliul de premier — de către Crin Antonescu, co-președinte USL, la acea dată — este cea de "trafic cu copii".Dacă azi această acuzație este reluată numai de presa ostilă preșdintelui, în 2009 ea era vehiculată chiar de o agenție de știri pro-prezidențială."Iohannis mai are și un dosar de pe vremea când în Sibiu, inspectorul școlar Iohannis era acuzat de trafic cu copii, despre care se zice că ar fi ajuns în băncile cu organe, potrivit AIM", scria Ziare.com pe 14 octombrie 2009, citând această sursă obscură — "AIM" — probabil credibilă pentru ziare.com.Între timp, ziare.com a șters această parte din articol, dar ziariștii de la Flux24 au realizat un printrscreen.
Articol despre Iohannis, captură ecran
În plus, pe motorul de căutare Google, pasajul respective a rămas, ceea ce se vede în printscreenul următor, dar se poate verifica direct
Iohannis, căutare în Google, captură ecran
Și, în fine, din comentariile rămase la articol, a rămas unul care nu are legătură cu forma păstrată de ziare.com, ci cu ideea "originală", adică traficul.
Comentariu la articol, Captură ecran
Ceea ce e și mai interesant, dar și mai scandalos, este pomenirea unei relații intime între tinerii Klaus și Codruța.El (Iohannis) ar fi fost pus la adăpost de fosta lui iubita, Laura Codruța Kovesi, acum procuror general. În zona Sibiului se spune că la începutul anilor '90 între baschetbalista Kovesi și tânărul profesor Iohannis ar fi fost o relație de dragoste, iar mai apoi, ca procuror, Codruța l-a protejat pe actualul primar și l-ar fi scos din tot felul de încurcături, ajutându-l în ceea ce privește cercetarea penală sub acuza traficului de copii".Pasajul este incredibil, nu am găsit deocamdată date care să îl susțină, deci nu putem să-i acordăm girul veridicității decât în măsura profesionalismului și a credibilității agenției ziare.com, unul dintre principalii susținători mediatici ai președintelui Iohannis.De menționat că, în articol, se face vorbire și de faptul că, la vremea respectivă, Ioahannis era cercetat pentru "neglijență în serviciu, în legătură cu retrocedarea în 2005 a unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condițiile".
Articol despre Klaus Iohannis, captură ecran
"Klaus Iohannis a fost cercetat de DNA pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în legătură cu trei dispoziții de primar prin care s-a dispus restituirea a trei terenuri, fără să se menționeze și construcțiile de pe acele terenuri", scria ziare.com.Menționăm că nu am descoperit până la această oră o revenire a celor de la ziare.com la articolul sau la informațiile incendiare publicate în 2009.
Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office