Cum își „taxa” procurorul Negulescu „fetișurile”. Victima lui PORTOCALĂ face DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. „M-a umilit (...) Am stat 50 de zile în arest...”

Publicat in Politica 13 Februarie 2018 982 ori
Google+ WhatsApp
Cum își „taxa” procurorul Negulescu „fetișurile”. Victima lui PORTOCALĂ face DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. „M-a umilit (...) Am stat 50 de zile în arest...”
Cum își „taxa” procurorul Negulescu „fetișurile”. Victima lui PORTOCALĂ face DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. „M-a umilit (...) Am stat 50 de zile în arest...”

Continuă dezvăluirile și abuzurile făcute de procurorul Mircea Negulescu, alias Portocală de la DNA. Directorul general adjunct al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader, una dintre victimele executate de procurorul DNA Mircea Negulescu, sub conducerea atentă a lui Lucian Onea, acuză că i s-ar fi fabricat dosarul. Potrivit informațiilor, Toader ar fi fost „taxat” pe motiv că a fost un „fetiș”, așa cum însuși Negulescu a recunoscut în discuția cu Vlad Cosma. Acesta a declarat marți seară la Antena 3 că Portocală l-a umilit în nenumărate rânduri, atunci când l-a chemat să denunțe fapte.

„Am stat 50 de zile în arest numai că așa a vrut Negulescu. Eu am avut curajul să sesizez aceste aspecte. Așa am fost educat, să aplic și să respect legea. M-a umilit o dată când m-a chemat să denunț fapte. Exact asta m-a amenințat că îmi va distruge cariera. Eu nu am cunoscut aspecte ilegale făcute de Primarul Ploieștiului”, a declarat Toader la Antena3.

”În primul și primul rând, de asta am fost și reținut, mi s-a cerut să spun despre Sebastian Ghiță. Mi s-a cerut și despre Vlad Cosma...Persoanele ca Negulescu, un caracter mic, dar și o pată pe obrazul justiției din România. Am ajuns în situația să-i cer iertare că am sesizat organele statului despre derapajele lui”, a mai spus Cristinel Toader.

De ce a fost taxat Toader

Se pare că, așa cum scriu jurnaliștii de la Luju.ro, Toader a fost „taxat” pe motiv că a fost un „fetiș”, așa cum însuși Negulescu a recunoscut în discuția cu Vlad Cosma. Cristinel Toader a fost defilat în cătușe, aruncat după gratii și apoi trimis în judecată pentru pretinse infracțiuni de șantaj, evaziune fiscală, abuz în serviciu, folosire de informații ce nu sunt destinate publicității și efectuare de operațiuni financiare incompatibile.

După apariția înregistrărilor explozive de la Antena 3, Toader a depus la PICCJ o plângere penală împotriva lui Negulescu, pe care îl acuză de influențarea declarațiilor, compromiterea intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, purtare abuzivă și constituire de grup infracțional organizat. Iar acestă plângere nu nu a fost prima. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office