BOMBA DUPA BOMBA! Alexe recunoaste ca a mintit in cazul Cosma, obligat de Negulescu

Publicat in Politica 13 Februarie 2018 1128 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA DUPA BOMBA! Alexe recunoaste ca a mintit in cazul Cosma, obligat de Negulescu
BOMBA DUPA BOMBA! Alexe recunoaste ca a mintit in cazul Cosma, obligat de Negulescu

Scandalul de la DNA Prahova ia amploare. Un inculpat celebru a făcut dezvlăuiri incredibile despre Mircea Negulescu, zis Portocală.

Răzvan Alexe a rupt tăcerea în direct la România TV. Acesta a spus că a fost pus să facă denunţuri false cu identitate protejată, iar 'cu ajutorul' acestora a devenit suspect, apoi inculpat într-un dosar. Mai mult, ca să scapă de aceste acuzaţii Alexe ar fi fost îndemnat de Negulescu să facă denunţ împotriva lui Sebastian Ghiţă ca să scape de puşcărie.

Însă, situația e de-a dreptul halucinantă, după cum relatează Alexe. Astfel, el a ajuns să se auto-învinuiască prin denunțurile pe care le-a făcut ca martor protejat.

 

"Am fost pus să fac declaraţii în fals şi pe aceasta am ajuns suspect, inculpat şi trimis în judecată. Negulescu m-a chemat în 2014 şi m-a pus să dau o declaraţie de care habar nu aveam. Au fost tot felul de ameninţări. E uşor să te vizeze cineva când eşti arestat. Când nu ştiai ce să spui, îţi dădeau identitate protejată ca să spui ce ce vor ei.

Mi se sugera să spun că banii ajung şi la Vlad Cosma. Să spun ceva despre familia Cosma. Pe denunţul meu am fost făcut din suspect inculpat. Era denunţul facut de mine cu identitate protejată, cu un alt nume. Aşa am rămas inculpat. Eu, Costin Ciobanu, mă invinuiam pe mine Răzvan Alexe. Pe urmă ne-a spus că să dăm declaraţie pe Sebastian Ghiţă ca să scăpăm de puşcărie", a spus Răzvan Alexe.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.