Cazul Cosma versus DNA a adus audienţe ENORME: Ce televiziune a DOMINAT topul

Publicat in Politica 13 Februarie 2018 404 ori
Google+ WhatsApp
Cazul Cosma versus DNA a adus audienţe ENORME: Ce televiziune a DOMINAT topul
Cazul Cosma versus DNA a adus audienţe ENORME: Ce televiziune a DOMINAT topul

Dezvăluirile făcute recent de fostul deputat Vlad Cosma, dezvăluiri care au zguduit din temelii Direcţia Naţională Anticorupţie, au captat atenţia românilor. Antena 3 si România TV au fost principalele televiziuni care au abordat subiectul, iar ratingurile obţinute au fost pe măsură.

 

“Uneori am impresia că trebuie modificate limitele graficelor pentru audienţa Antena 3. Mulţumim telespectatorilor!”, a scris Radu Tudor .

content-image

sursa foto: captură Facebook Radu Tudor

De la ora 21:00, când au început cele două emisiuni dedicate înregistrărilor explozive, până la 21:15, Antena 3 a obţinut 4,1 puncte de rating, în timp ce România TV a înregistrat 2,6 puncte de rating, ceea ce înseamnă că în acel interval orar aproximativ 540.000 telespectatori au urmărit bomba de presă care vizează neregulile grave din interiorul DNA, respectiv fabricarea probelor din anumite dosare.

Ratingul maxim a fost atins între 22:30 şi 22:45, interval orar în care Antena 3 a atins 5,7 puncte de rating, iar România TV 1,6 puncte de rating, cifre care înseamnă 584.000 telespectatori care au urmărit conţinutul exploziv al înregistrărilor, dezbaterile şi reacţiile cu privire la acest subiect de maximă importanţă pentru societatea şi justiţia din România, potrivit EVZ.

content-image

Tendinţa s-a păstrat şi în a doua zi de dezvăluiri, luni, 12 februarie. Antena 3 a reuşit să acumuleze 8.4 puncte rating pe întreaga zi şi 7,7 pe tronsonul de prime-time. De cealaltă parte, la mică distanţă s-a aflat România TV, care a înregistrat un rating de 5,3 pe întreaga zi şi 4,0 în prime-time.

content-image

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.