EXPLOZIV - DETALIUL din războiul familia Cosma vs DNA la care nu se aştepta nimeni

Publicat in Politica 13 Februarie 2018 1483 ori
Google+ WhatsApp
EXPLOZIV - DETALIUL din războiul familia Cosma vs DNA la care nu se aştepta nimeni
EXPLOZIV - DETALIUL din războiul familia Cosma vs DNA la care nu se aştepta nimeni

De câteva zile se vorbeşte despre dezvăluirile făcute de fostul deputat Vlad Cosma, dezvăluiri în care acesta a recunoscut că a depus un denunţ în dosarul lui Sebastian Ghiţă. Deşi familia Cosma, dar şi contestatarii DNA se aşteptau ca instituţia să conteste informaţia, iată că, prin vocea procurorului Lucian Onea, aceştia au confirmat veridicitatea afirmaţiilor lui Cosma.

Astăzi s-au aflat dedesubturile inventării unei poveşti extrem de complexe.

content-image

Potrivit documentului scos la iveală de România TV, Vlad Cosma a fost cel care a depus denunţul, însă fostul deputat a făcut plângerea sub un pseudonim: Arnăut Vitalii.

content-image

Documentul vine astfel în susţinerea afirmaţiilor făcute de  fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă. Aflat în prezent în Serbia, el a declarat, luni seară, într-o intervenţie la România TV, că denunţul din dosarul său este un fals.

"Acel denunţ e făcut de un cetăţean. Poate fi pus din nou să dea o probă şi să i se expertizeze scrisul. Acel document e un fals. Acolo se spun o mulţime de poveşti. Că a lucrat pentru campania lui Ponta. Acel cetăţean Serghei Petruş nu există. E un fals. Nu e nici vreo identitate acoperită. Greşeala lui Onea asta e. A încercat să mintă prin omisiune. Parchetul General va trebui să ne probeze. Nu mai au loc de întors. Orice putere ca a lui Kovesi e efemeră. Cum de nu aţi arestat-o pe Kovesi? I-aţi fost complici! Nu au scăpare cei de la Parchetul General! Astăzi se fac de râs cu această ieşire publică istorică", a susţinut Sebastian Ghiţă.

Ghiţă a mai susţinut că cererea de extrădare a sa a fost făcută pe denunţuri false şi că a început proceduri pentru a prezenta judecătorilor sârbi "adevărul despre acele probe fabricate", pe baza cărora a primit mandat de arestare şi cerere de extrădare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office