Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes, a dat verdictul dupa prestatia sefului DNA Ploiesti Lucian Onea

Publicat in Politica 13 Februarie 2018 462 ori
Google+ WhatsApp
Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes, a dat verdictul dupa prestatia sefului DNA Ploiesti Lucian Onea
Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes, a dat verdictul dupa prestatia sefului DNA Ploiesti Lucian Onea

De-a dreptul socanta a fost prestatia publica a sefului DNA Ploiesti Lucian Onea, in conferinta de presa pe care a sustinut-o, luni dupa amiaza 12 februarie 2018, dupa aparitia inregistrarilor devastatoare in care se devoaleaza modul in care a fost falsificat dosarul impotriva fostului premier Victor Ponta. Decizia lui Onea de a iesi public a fost totusi una cat se poate de inspirata. Asta intrucat toata lumea a putut vedea cum arata un sef din DNA, cum vorbeste acesta si cum se comporta.

Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes (foto), considera ca cea mai importanta concluzie care se poate trage dupa prestitia lui Onea este aceea ca procurorii trebuie sa fie evaluati obligatoriu, anual, din punct de vedere psihologic si psihiatric. In opinia lui Terhes, Onea a demonstrat cat de bolnava este Directia Nationala Anticoruptie.

Pe de alta parte, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA afirma ca prin declaratiile facute Lucian Onea pur si simplu a ingropat-o pe sefa DNA Laura Kovesi. Caci, daca cei doi vorbesc zilinic, asa cum seful DNA Ploiesti a precizat, inseamna ca Laura Kovesi stia tot ce se intampla in cadrul “unitatii de elita”.

Iata postarea de pe Facebook a presedintelui Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes:

“Inregistrarile lui Vlad Cosma si afirmatiile lui Iorga Moraru sunt ZERO pe langa conferinta de presa a lui Onea. Prin gestica, mimica, modul cum a raspuns la intrebari, cum s-a rastit la jurnalisti, cum i-a certat, cum ii critica ca nu-l intreaba ce vrea el, Onea a demonstrat cat de bolnava este institutia DNA. Daca Onea asta e sef teritorial DNA, va dati seama cum sunt procurorii din subordinea sa?


Cand se intorc legile justitiei in Parlament trebuie introdus in lege ca procurorii sa fie evaluati psihologic si psihiatric anual. Onea arata ca un om dezaxat mintal.


Onea a facut o serie de afirmatii care pur si simplu o ingroapa pe Kovesi. A spus el cu gurita lui ca zilnic vorbeste cu Kovesi. Deci ea e la curent cu TOT ce se intampla la DNA Ploiesti. Ceea ce Onea nu a luat in considerare e faptul ca procurorii sunt sub control ierarhic, asadar el suna ZILNIC la Kovesi sa ii dea raportul si sa ia ordine, nu doar sa barfeasca.


Eu propun ca si cei de la DNA Oradea, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta sa faca conferinte de presa. Asa ii vede lumea.


Culmea e ca Onea se intrebea ca de ce se discuta dosarele in presa. Pai nu sefa lui dadea date din dosare pe presa?


Repet, dupa conferinta de presa a lui Onea, este imperativa evaluara psihologica si psihiatrica anuala la procurori”.

Cristi Vasilescu

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office