CUTREMUR in DNA! Se cere arestarea lui "Portocala" si a procurorului Lucian Onea, de la Ploiesti

Publicat in Politica 12 Februarie 2018 1310 ori
Google+ WhatsApp
CUTREMUR in DNA! Se cere arestarea lui "Portocala" si a procurorului Lucian Onea, de la Ploiesti
CUTREMUR in DNA! Se cere arestarea lui "Portocala" si a procurorului Lucian Onea, de la Ploiesti

Dupa indelungi abuzuri si multe dosare fabricate la comanda unor procurori protejati de insasi sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, omul de afaceri Sebastian Ghita, fostul deputat Vlad Cosma, dar si sora acestuia din urma, Andreea Cosma, au detonat bomba inceputului de an.

Sinteza Zilei a difuzat înregistrări bombă, în care Vlad Cosma a dezvăluit cum procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior în dosarul lui Sebastian Ghiţă. Cu alte cuvinte, Onea, cu sprijinul lui "Portocala", a facut presiuni asupra lui Vlad Cosma cu scopul de a-l determina sa falsifice probe care l-ar putea incrimina pe Sebastian Ghita. In cazul in care deputatul ar fi refuzat, cei doi ar fi trimis-o in arest pe sora sa, Andreea Cosma.

"Aceste probe false au fost folosite cu rea credinţă pentru a induce în eroare judecătorii de la Tribunalul Prahova când a fost cerut mandat de arestare pentru Sebastian Ghiţă.

„M-au pus să modific pozele care au venit în plic, să le fac din nou, fără dată. (...)  Sunt la fel, numai că le-am scos data. Nicolas Anatolie...o să-i umplu 8-ul ăsta de aici. Şi să mai umplu aici, încă un 8 la Matei Maria.”,  spunea, pe înregistrare, Vlad Cosma.

Mă duc cu tabelele modificate înapoi la DNA, la Onea Lucian care se uită la ele şi îmi spune că e foarte mulţumit.

Procurorul Negulescu m-a chemat să-mi spună ulterior că am reuşit să o salvez pe sora mea, dar să am grijă la ce spune procurorul Onea. Probele au fost folosite împotriva lui Sebastian Ghiţă. Aşa au reuşit să introducă în dosar nişte probe false, prin care au reuşit să aresteze un deputat şi sp compromită un premier şi familia sa. În acelaşi mod a fost fabricat şi dosarul în care mp judec la ÎCCJ, fiind adus un stick cu probe false. La acest moment, stickul a dispărut, iar martorul mincinos a recunoscut în faţa judecătorilor.", a declarat Vlad Cosma într-o înregistrare făcută publică la Antena 3.

Informatiile prezentate la Sinteza Zilei au produs, poate, cel mai mare cutremur al anului, in urma carora mai multi lideri de opinie, jurnalisti si oameni politici au lansat un apel unitar presedintelui Iohannis, ministrului Justitiei, sefilor de la Inspectia Judiciara, dar si organismelor de ancheta abilitate: arestarea fostului procuror Negulescu si a actualului sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, pe fondul incalcarii deosebit de grave, in mod repetat, a legii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office