Tatăl deputatului Razvan Priscã folosește ilegal la mașină un ecuson eliberat de Camera Deputaților! Saracii, n-au si ei bani de parcare...

Publicat in Politica 09 Februarie 2018 1294 ori
Google+ WhatsApp
Tatăl deputatului Razvan Priscã folosește ilegal la mașină un ecuson eliberat de Camera Deputaților! Saracii, n-au si ei bani de parcare...
Tatăl deputatului Razvan Priscã folosește ilegal la mașină un ecuson eliberat de Camera Deputaților! Saracii, n-au si ei bani de parcare...

Un autoturism care avea afişat pe bord un permis de acces auto şi parcare eliberat de Camera Deputaţilor a blocat, joi, ieşirea din curtea unei case aflate în centrul municipiului Arad, proprietara casei chemând Poliţia pentru că avea o urgenţă medicală şi nu putea pleca la spital. Şoferul este un cunoscut medic din Arad, Sorin Prişcă, tatăl deputatului PNL de Prahova Răzvan Prişcă, şi a fost amendat cu 580 de lei şi trei puncte de penalizare.

 

O femeie care locuieşte în centrul municipiului Arad, pe strada Ion Vidu, a sunat la 112 şi a chemat atât Poliţia locală, cât şi agenţi ai Poliţiei Rutiere, reclamând că un autoturism îi blochează ieşirea din curte şi nu poate merge la spital pentru tratament medical.

Femeia a postat şi pe Facebook un mesaj prin care solicită ajutor, arătând fotografii cu autoturismul care îi blochează poarta casei şi cu mâna sa în care are o branulă, menţionând că se află sub tratament medical.

„Am sunat la 112 şi mi se spune că nu se poate face nimic. Avem o urgenţă, trebuie să ieşim din curte (…) Am nevoie de tratament, dar dacă deputatul îmi ia dreptul la viaţă...”, a  scris femeia.

În fotografii se vede că pe bordul maşinii se află un ecoson pentru acces auto şi parcare eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor.

După aproximativ două ore, la sosirea poliţiştilor, şoferul a revenit la autoturism, martorii afirmând că este vorba despre medicul ginecolog Sorin Prişcă, fost director al Maternităţii Arad. Fiul său este deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă (foto jos).

Contactat de News.ro, dr. Sorin Prişcă a recunoscut că a parcat în acel loc, spunând că se afla la cabinetul medical la care lucrează şi că nu a găsit alt loc în centrul oraşului. El a refuzat să comenteze motivul pentru care folosea un ecuson eliberat de Camera Deputaţilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga, a declarat că şoferul, în vârstă de 60 de ani, a fost sancţionat cu 580 de lei şi trei puncte penalizare pentru staţionare interzisă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office