Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Ce TELEVIZIUNE de TOP s-ar afla în spatele MOBILIZĂRII #Rezist

Publicat in Politica 22 Ianuarie 2018 1598 ori
Google+ WhatsApp
Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Ce TELEVIZIUNE de TOP s-ar afla în spatele MOBILIZĂRII #Rezist
Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Ce TELEVIZIUNE de TOP s-ar afla în spatele MOBILIZĂRII #Rezist

Amănunte incendiare sunt scoase la iveală! Una dintre cele mai importante televiziuni din România ar fi în spatele mobilizării mișcării #Rezist.

Cunoscutul post de televiziune ar face acest lucru prin intermediul uneia dintre vedetele sale. Cancan.ro susține că PRO TV s-ar afla în spatele mobilizării #Rezist, prin intermediul lui Tudor Chirilă.

Sursa citată consideră că televiziunea din Pache a autorizat „derapajele” lui Chirilă, la adresa Guvernului și a PSD-ului, dat fiind că nu ia măsuri împotriva sa.

Cei  de la Cancan iau ca exemplu una dintre postările lui Chirilă, care constituie un flagrant derapaj de la politica CME (compania americană care „guvernează” PROTV).  Pe site-ul CME, un pasaj fără echivoc condamnă asemenea mesaje din partea angajaţilor săi, statut pe care îl are şi Tudor. Atacul virulent al lui Tudor Chirilă la adresa actualei guvernări a găsit instant şi prozeliţi. Mesajul vedetei PROTV a fost rostogolit pe reţelele de socializare, n-a rămas izolat: în jur de 3000 de share-uri! Astfel, artistul s-a transformat dintr-un jurat al unui show popular în ”Vocea” străzii şi a contribuit (premeditat sau nu, asta vom vedea!) la scoaterea oamenilor în Piaţa Victoriei!

Regulamentul CME este categoric: ”(…) nu permitem desfăşurarea de campanii politice sau activităţi politice de către angajaţi în orice sediul CME sau în legătură cu orice activitate CME (…)”.

„Toţi angajaţii trebuie să respecte toate legile aplicabile privind utilizarea resurselor corporative pentru activităţile politice. (…) nu permitem desfăşurarea de campanii politice sau activităţi politice de către angajaţi în orice sediul CME sau în legătură cu orice activitate CME.  (…)”, se stipulează în regulamentul CME. Iar de la acest Regulament, nimeni nu se poate abate. Absolut nimeni, atâta vreme cât compania are reguli stricte, nefiind vreun boutique de cartier, ci o companie internaţională cotată la Bursă şi care sancţionează milimetric orice abatere, scrie sursa citată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office