Adrian Dobre, despre protestatarii #rezist: "Violenta ii caracterizeaza"

Publicat in Politica 20 Ianuarie 2018 1366 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Dobre, despre protestatarii #rezist: "Violenta ii caracterizeaza"
Adrian Dobre, despre protestatarii #rezist: "Violenta ii caracterizeaza"

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Marius Dobre, reacționează la mobilizarea protestatarilor, sâmbătă, 20 ianuarie, în Piața Univeristății din București. Invitat în studioul Antena 3, Dobre s-a întrebat retoric dacă protestul este unul anunțat sau autorizat, după care a făcut referire la violențele provocate în Piața Victoriei de unii protestatari #rezist, în luna decembrie.

„Îmi aduc aminte de violențele provocate de acești oameni. Îi caracterizează”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD.

„Nu am înțeles împotriva a ce protestează. Împotriva dreptului Parlamentului de a legifera? Împotriva Guvernului? Împotriva măsurile fiscale? Împotriva PSD? Dacă protestează împotriva PSD, înseamnă că este o manifestare politică, nu mai este spontană, și trebuie să respecte anumite reguli. Sper că aceste reguli vor fi respectate”, a mai declarat Dobre.

Reprezentantul PSD a criticat și unul dintre sloganele manifestației de sâmbătă, „Treceți batalioane române Carpații!”. „E o blasfemie. Ce legătură are cu #rezist? Când au trecut batalioanele Carpații s-a umplut țărâna de sânge și țara asta s-a făcut mare”, a afirmat Dobre.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.