Mesajul lui Ionut Cretu (TSD Prahova), apreciat de Liviu Dragnea. Gabi Petrea, pe faras

Publicat in Politica 15 Ianuarie 2018 1580 ori
Google+ WhatsApp
Mesajul lui Ionut Cretu (TSD Prahova), apreciat de Liviu Dragnea. Gabi Petrea, pe faras
Mesajul lui Ionut Cretu (TSD Prahova), apreciat de Liviu Dragnea. Gabi Petrea, pe faras

Şeful PSD, Liviu Dragnea, joacă tare. Mihai Tudose şi-a dat demisia, iar acum unii dintre 'trădători' vor avea mari probleme. Dragnea i-a ironozat pe aceştia şi i-a avertizat. Nu vor mai avea loc în noul Guvern.

"Cu Gabriel Petrea am o nelămurire. Veneam la sediu şi a venit la mine să îmi spună că postarea nu e împotriva mea. Pot să lucrez cu oameni care m-au criticat. E normal. O să îi stimulăm acum. S-au apucat de scris şi e foarte bine. Au fost făcute public acele scrisori şi aici a fost problema. Cine vrea să mai aibă tensiuni în partid, nu o să le mai aibă.

Nu va fi nicio listă curtă. Cine are propuneri şi idei de miniştri, pe masă şi discutăm. E aceeaşi relaţie a mea cu Niculae Bădălău. Am şi glumit. Cu Adrian Ţuţuianu nu am stat la aceeaşi masă. Eu nu am vorbit cu Adrian Năstase să văd dacă Bădălău s-a văzut şi a vorbit cu domnul Năstase. Nu discutăm de sancţiuni acum", a spus Dragnea.

O reactie ferma pe marginea declaratiilor lui Gabriel Petrea a avut si liderul TSD Prahova, Ionut Cretu. Citeste aici comunicatul de presa al tinerilor social-demcorati prahoveni.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.