Declaratii Liviu Dragnea, dupa CEx: 'Vom sta până iese fum alb pe coș' / VIDEO

Publicat in Politica 15 Ianuarie 2018 238 ori
Google+ WhatsApp
Declaratii Liviu Dragnea, dupa CEx: 'Vom sta până iese fum alb pe coș' / VIDEO
Declaratii Liviu Dragnea, dupa CEx: 'Vom sta până iese fum alb pe coș' / VIDEO

Liviu Dragnea anunță că recurge la o premieră în mandatul său de președinte al PSD! După ce a eșuat cu numirile a 3 premieri, Sevill Shhaideh, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, Dragnea jură că el nu se va mai implica în numirea celui de-al patrulea prim-ministru din PSD.

Șeful social-democraților anunță că marți va fi o altă ședință grea a PSD, unde se va sta ca la Vatican, la alegerea papei: ”până iese fum alb pe coș”.

”Se pare că eu am o mână foarte proastă, nu doar în ceea ce privește numele de premieri. Am spus că eu nu voi face nicio propunere. Eu doar voi vota și îmi voi asuma. În vară mi s-a reproșat că l-am propus pe Mihai Tudose, un necunoscut. I-am lăsat să se gândească bine în noaptea asta. Mâine vom sta în ședință până va ieși fum alb. Sigur vor fi mai multe variante. Vor fi întoare pe toate părțile, dacă există un risc, dacă rezistă la minciuni, manipulări, cum s-a întâmplat la Grindeanu și Tudose.”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul CEX în care Mihai Tudose a fost obligat să-și dea demisia, prin retragerea sprijinului politic.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.