Un prahovean este cel mai PRODUCTIV europarlamentar de la Bruxelles!

Publicat in Politica 13 Ianuarie 2018 660 ori
Google+ WhatsApp
Un prahovean este cel mai PRODUCTIV europarlamentar de la Bruxelles!
Un prahovean este cel mai PRODUCTIV europarlamentar de la Bruxelles!

Europarlamentarul Laurențiu Rebega și-a publicat pe blogul său personal raportul de activitate pe anul 2017. În introducerea la raportul de peste 100 de pagini, Rebega precizează că ”pentru un om politic, mai mult decât pentru un om obișnuit, analiza activității este o necesitate. În 2014, am fost ales deputat în Parlamentul European. Zi de zi, în activitatea mea, m-am condus după imperativul de a apăra interesele celor care m-au ales, ale cetățenilor României. Ne aflăm acum la jumătatea mandatului și este firesc să prezint alegătorilor și opiniei publice un raport de etapă. În cele ce urmează, am sintetizat rapoartele și amendamentele la care am lucrat, luările de cuvânt, pozițiile și declarațiile politice.

Laurențiu Rebega

Am primit, în toată această perioadă, laude și critici, sugestii și încurajări. Mulțumită dumneavoastră, cetățenilor României, am simțit că activitatea mea este utilă și că în ceea ce am făcut și în ceea ce am spus se regăsesc opiniile, aspirațiile, dar și îndoielile sau nemulțumirile dumneavoastră. M-ați ajutat să cresc din punct de vedere politic și să fiu mândru că sunt europarlamentar din partea României. În ianuarie 2017, tocmai datorită acestui sprijin, am luat hotărârea de a candida la președinția Parlamentului European. Am fost primul român care a candidat pentru această funcție. Am avut bucuria să obțin mai multe voturi decât cele ale grupului politic din care fac parte, ceea ce înseamnă că mesajul meu a avut ecou. Această candidatură a reprezentat pentru mine o victorie a ideilor în care cred, o victorie a tuturor celor care m-au susținut. În același timp, este un punct de plecare într-o nouă etapă. Îmi reînnoiesc promisiunea de a lupta fără preget pentru o Românie mai bună într-o Europă mai dreaptă!”, arată europarlamentarul.

 

Laurențiu Rebega își exprimă în raportul de activitate pe anul trecut și crezul său politic: „Cred cu tărie că binele unei națiuni nu trebuie să însemne răul alteia, fapt pentru care convingerile patriotice și naționaliste vor fi prezente în fiecare dintre acțiunile mele politice. Voi apăra idealurile naționale, istoria, tradițiile, religia creștină și obiceiurile moștenite, participând activ la recunoașterea valorilor românești în planul civilizației europene și universale. Sunt și voi rămâne un continuator al năzuințelor revoluțiilor române de la 1848, un apărător al unității teritoriale, al spiritului de emancipare și afirmare a Națiunii Române întru dreptate și concordie națională”.

Raportul de activitate al europarlamentarului Laurențiu Rebega poate fi găsit aici:

http://www.laurentiurebega.ro/wp-content/uploads/2018/01/Raport-de-activitate-2017-Europarlamentar-Rebega-Laurentiu.pdf

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office