SURPRIZĂ totală: Un fost adjunct al lui Macovei a trecut la PSD

Publicat in Politica 12 Ianuarie 2018 406 ori
Google+ WhatsApp
SURPRIZĂ totală: Un fost adjunct al lui Macovei a trecut la PSD
SURPRIZĂ totală: Un fost adjunct al lui Macovei a trecut la PSD

A fost vicepreședinte al partidului M10, formațiune fondată de Monica Mocovei, la ultimele alegeri locale și parlamentare, dar de vineri, 12 ianuarie 2018, este membru PSD și purtător de cuvânt al PSD Piatra-Neamț. Este vorba despre Adrian Niță, fost președinte M10 Neamț, cel care în iunie 2016 era ales vicepreședinte M10 la nivel național.

 

Niță a participat astăzi la conferința de presă de la sediul PSD Piatra-Neamț, alături de viceprimarul PSD Luminița Vîrlan și de cosilierul local Victor Mărghidan, fiind prezentat presei drept noul purtător de cuvânt al PSD Piatra-Neamț, deci este și membru PSD în organizația locală. Întrebat fiind ce a vorbit ultima dată cu Monica Macovei, Niță a răspuns că i-a urat la mulți ani, notează tvmneamt.ro.

Adrian Niță a mai făcut parte din PD (ulterior, PDL) în perioada 2003-2010, când a lucrat în campaniile lui Gheorghe Ștefan „Pinalti”.

Nițu a absolvit Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi și Institutul Diplomatic Român, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. A fost director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț și director al societății Publiserv.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office