Tudorel Toader, întâlnire la nivelt înalt pentru codițiile din penitenciare

Publicat in Politica 11 Ianuarie 2018 232 ori
Google+ WhatsApp
Tudorel Toader, întâlnire la nivelt înalt pentru codițiile din penitenciare
Tudorel Toader, întâlnire la nivelt înalt pentru codițiile din penitenciare

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, va avea o întrevedere cu președintele Curții Europene pentru Drepturile Omului (CEDO), în 16 ianuarie, pe tema condițiilor din penitenciare.

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Tudorel Toader, a precizat, într-un comunicat de presă,  că ulterior, o echipă de experți de la Justiție, probațiune și ANP va avea o întrevedere cu personalul din Grefa CEDO.

„Condițiile din penitenciare – Hotărârea pilot CEDO - Memorandum

1.Conducerea Ministerului Justiției va avea o întrevedere cu președintele CEDO, referitoare la foia de parcurs pentru îndeplinirea cerințelor hotărârii pilot. Întrevederea se va desfășura la sediul CEDO, în data de 16 ianuarie 2018, începând cu orele 14.00.


3. Memorandumul va fi supus Guvernului spre aprobare.
2. Ulterior, o echipă de experți de la justiție – externe - interne – finanțe – probațiune și ANP, va avea o întrevedere cu personalul din Grefa CEDO. Întrevederea se va desfășura la sediul CEDO, și se va referi la punerea în executare a măsurilor luate.

4. Pe data de 22 ianuarie 2018, Memorandumul va fi transmis la CEDO”, a scris Tudorel Toader.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office