Mircea Cosma nu-i iarta pe "fricosi". Ce mesaj le-a transmis, pe Facebook

Publicat in Politica 10 Ianuarie 2018 1122 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma nu-i iarta pe "fricosi". Ce mesaj le-a transmis, pe Facebook
Mircea Cosma nu-i iarta pe "fricosi". Ce mesaj le-a transmis, pe Facebook

Cunoscut drept cel mai determinat si impulsiv politician al Prahovei, Mircea Cosma nu rateaza nicio ocazie prin care sa ii atace pe "fricosii" din administatiile locale sau judetene, din vina carora raman blocate la stadii incipiente multe proiecte importante sau, mai rau, milioane de euro din fondurile europene se duc pe apa sambetei ori trebuie rambursate.

Cu ocazia predarii amplasamentului pentru traversarea magistralei de gaze Prahova Sud a autostrazii A3, Cosma si-a recapatat increderea in faptul ca pana la vara vor fi racordate la gaze si ultimele doua comune de pe traseul conceput impreuna cu Adrian Albulescu, profesor universitar la UPG Ploiesti.

Iata mesajul postat pe Facebook de fostul sef al judetului:

"S-a predat azi (marti, n.r.) amplasamentul pentru subtraversarea cu magistrala de gaze Prahova-Sud a autostrazii A3. Aceasta ultima etapa, intarziata de frica unor functionari, permite in primul semestru al anului 2018 racordarea ultimelor doua comune de pe traseul conceput de Albulescu Adrian si Mircea Cosma in anul 2008. Retelele in comunele Gherghita si Draganesti fiind realizate, termenul de 30 iunie asumat de Megaconstruct este realist. CENTENAR.!!!", a scris Cosma pe Facebook.

Image may contain: sky, cloud and outdoor

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office