Veste extraordinara! Presedintele CJ Prahova anunta ca Spitalul Judetean va avea propriul aparat RMN!

Publicat in Politica 09 Ianuarie 2018 Actualizat: 09 Ianuarie 2018 1058 ori
Google+ WhatsApp
Veste extraordinara! Presedintele CJ Prahova anunta ca Spitalul Judetean va avea propriul aparat RMN!
Veste extraordinara! Presedintele CJ Prahova anunta ca Spitalul Judetean va avea propriul aparat RMN!

Spitlaul Judetean de Urgenta din Ploiesti va fi dotat cu aparatura performanta, iar sectiile unitatii spitalicesti vor fi modernizate in intregime, demersurile fiind incepute inca de anul trecut. 

Potrivit presedintelui CJ Prahova, Bogdan Toader, la Spitalul Judetean va ajunge, in perioada urmatoare, un aparat RMN nou, dar si un sistem care va permite arhivarea imaginilor medicale. Astfel, pacientii vor putea beneficia de investigatii imagistice de inalta calitate decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Prahova.

Pana acum, prahovenii erau nevoiti fie sa achite sute de lei pentru o rezonanta magnetica, fie sa astepte luni de zile pentru a prinde un loc pe listele decontate, cei mai multi dintre acestia fiind directionati catre serviciile Hiperdia, clinica privata ce isi desfasoara activitatea in incinta Spitalului Judetean.

"Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti va avea, de anul acesta, propriul RMN (aparat de rezonanţă magnetică) şi, pentru prima oară, un sistem de imagistică public.

Am participat, astăzi, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziția a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanță Magnetică (RMN) și 21 de sisteme informatice PACS, pentru 33 de spitale din capitală și din țară, unități medicale care nu au în prezent aceste dotări.

Spitalul Județean de Urgențe Ploiești a primit un aparat de rezonanță magnetică, precum și un sistem de arhivare a imaginilor medicale.Noile dotări se înscriu în cadrul eforturilor de ridicare a calității serviciilor din sectorul sanitar.", a declarat Toader.
Image may contain: 13 people, people smiling, people standing and suit

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office