Avocatul Aurelian Pavelescu: “Se apropie decontul pentru ingerintele ambasadorilor in politica din Romania. Partidul Ambasadorilor se indreapta spre pierderea alegerilor"

Publicat in Politica 08 Ianuarie 2018 690 ori
Google+ WhatsApp
Avocatul Aurelian Pavelescu: “Se apropie decontul pentru ingerintele ambasadorilor in politica din Romania. Partidul Ambasadorilor se indreapta spre pierderea alegerilor"
Avocatul Aurelian Pavelescu: “Se apropie decontul pentru ingerintele ambasadorilor in politica din Romania. Partidul Ambasadorilor se indreapta spre pierderea alegerilor"

Avocatul Aurelian Pavelescu (foto)acuza ingerintele ambasadorilor straini in treburile interne ale Romaniei si atrage atentia ca romanii si-au pierdut increderea in statele pe care acestia le reprezinta. Aurelian Pavelescu ii compara pe ambasadorii in cauza cu comisarii sovietici, precizand ca romanii percep tarile acestora ca niste state care calca in picioare demnitatea poporului roman.

Intr-o postare pa pagina sa de Facebook, avocatul Aurelian Pavelescu sustine ca "Romania a fost tratata si a acceptat sa devina mai putin decat o colonie, acolo unde atributiile si responsabilitatile Guvernatorilor sunt la un rang politic mult mai puternic decat al unor simpli Ambasadori". Totusi, Pavelescu este convins ca "Partidul Ambasadorilor" este pe cale sa piarda alegerile in Romania.

Iata postarea facut de Facebook de Aurelian Pavelescu:

“Imediat dupa 1990, in Romania a aparut un actor politic nou: Ambasadele si Ambasadorii (fiind vorba despre cam aceleasi state reprezentate). Acest actor politic - mai presus de partide, guverne, presedinti si parlamente - o spun constatand o realitate arhicunoscuta, a "indrumat" in mod decisiv destinul Romaniei din ultimii 29 de ani. Cu certitudine mai mult decat orice partid, cat de mare/mic ar fi fost el. Prin urmare, s-a infiintat - in mod tacit - un super Partid politic - Partidul Ambasadorilor!

Acest Partid a castigat TOATE ALEGERILE - locale, parlamentare sau la presedintia Romaniei! Linia de dezvoltare economica, sociala - si in toate domeniile existente, au fost practic dictate si hotarate de catre acest Partid, partidele si institutiile statului roman avand un rol mai mult de executant. A fost bine, rau? Nu vorbesc despre asta acum.

Consecinta cea mai dramatica a fost urmatoarea: Romania a incetat sa mai aiba o politica externa in sensul tare al cuvantului. Pentru ca guvernele, parlamentele, presedintii si-au luat lumina direct de la ambasadori - functionari de rang secund, rang cu mult sub al unui simplu ministru din guvernele tarilor lor. Romania a fost tratata si a acceptat sa devina mai putin decat o colonie, acolo unde atributiile si responsabilitatile Guvernatorilor sunt la un rang politic mult mai puternic decat al unor simpli Ambasadori.

Un dezastru! Pentru ca acesti ambasadori, fara pregatire politica (sunt simpli diplomati), n-au avut si nu au cum sa aiba viziune si expertiza politica, nu detin aparate de analiza si de decizie, iar la nivelul guvernelor lor nu au niciun fel de influenta.

In ultimul timp Partidul Ambasadorilor se indreapta spre PIERDEREA ALEGERILOR in Romania! Aroganta, suficienta, lipsa de intelegere a realitatilor romanesti, expunerea - din ce in ce mai putin inspirata - in lupta politica dintre partidele neaose, au condus din ce in ce la pierderea increderii OPINIEI PUBLICE. Pentru ca, da, Partidul Ambasadorilor a functionat in mare masura cu un sprijin tacit al unei mari parti a opiniei publice romanesti!

Atrag atentia, insa, ca NU acesti ambasadori vor plati decontul final, multi dintre ei indiscutabil iresponsabili si prost pregatiti chiar si diplomatic, ci STATELE PE CARE LE REPREZINTA. Pentru ca romanii au inceput sa-i perceapa pe acestia ca pe vechii Comisari Sovietici, iar statele lor ca state care calca in picioare demnitatea poporului roman!”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.