Dacian Cioloș s-a făcut de râs, pe Facebook: A postat un mesaj plin de greseli gramaticale!

Publicat in Politica 07 Ianuarie 2018 1380 ori
Google+ WhatsApp
Dacian Cioloș s-a făcut de râs, pe Facebook: A postat un mesaj plin de greseli gramaticale!
Dacian Cioloș s-a făcut de râs, pe Facebook: A postat un mesaj plin de greseli gramaticale!

Fostul premier, Dacian Cioloș, s-a făcut de râs, pe Facebook! Cioloș a postat un mesaj plin de greșeli, pe pagina sa de Facebook, adresat omenilor cinstiţi pe care îi avertizează că dacă nu se vor implica acolo unde se fac regulile, de la consilii locale până la Parlament şi Guvern, cei pentru care lupta împotriva corupţiei înseamnă ”stat paralel” vor face din ”şmecherie” lege pe bune.

”Dacă oamenii cinstiţi, care vor să trăiască fără stresul că cineva îi înşeală, îi fură pe faţă sau îi manipulează nu se vor implica prin prezenţa şi competenţa lor acolo unde se fac regulile, de la consiliile locale până la parlament sau la guvern, cei pentru care lupta împotriva corupţiei înseamnă «stat paralel» vor face regulile pentru toţi făcând din «şmecherie» lege pe bune”, afirmă Dacian Cioloş.

Fostul premier precizează că ”cel puțin in Platforma România 100 vom lucra în perioada următoare nu doar pentru a arăta ce nu merge dar și pentru a propune și susține proiecte despre cum pot fi făcute unele lucruri nai bune. Inclusiv în Sănătate.”,  el distribuind mesajul lui Vlad Voiculescu de duminică.

Pe lângă greșelile de exprimare, folosirea incorectă a conjugării verbului ”a înșela”, precum și scrierea incorectă a lui ”mai”, care poate fi pusă pe seama grabei, absența mare a semnelor de punctuație, a virgulelor, nu mai poate avea scuze.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office