Doliu in PNL. A murit un primar de comuna

Publicat in Politica 05 Ianuarie 2018 1359 ori
Google+ WhatsApp
Doliu in PNL. A murit un primar de comuna
Doliu in PNL. A murit un primar de comuna

Este din nou doliu în Partidul Național Liberal. Președintele organizației județe Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, anunță trecerea la cele veșnice a Minodorei Susana Luca, primar al Comunei Băișoara.

„În numele meu și al tuturor colegilor din PNL Cluj, îmi exprim întregul regret față de trecerea în neființă a colegei noastre, Minodora Susana Luca, primar al Comunei Băișoara. Dumnezeu să o ierte și să îi ofere odihnă veșnică! Vei rămâne mereu în sufletele noastre!”, scrie Daniel Buda pe Facebook.

Minoroda Luca era primar în comunca Băișoara de peste 20 de ani. A primit titlul de „Primar de 5 Stele” în anul 2015, din partea Asociației Comunelor din România. A fost vicepreședinta A.Co.R – filiala Județeană Cluj, membru titular al Congresului Puterilor Locale și Regionale a Consiliului Europei, Strassbourg, Franța, unde reprezenta România din anul 2004.

content-image

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.