Andreea Cosma a devenit membru al Academiei Europene de la Roma

Publicat in Politica 18 Decembrie 2017 815 ori
Google+ WhatsApp
Andreea Cosma a devenit membru al Academiei Europene de la Roma
Andreea Cosma a devenit membru al Academiei Europene de la Roma

Deputatul PSD Andreea Cosma a devenit membru al Academiei pentru Relatii Economice si Culturale (AREC). Evenimentul a avut loc pe 24 noiembrie, in capitala Italiei, in sala "Coloanelor din Palazzo Marini", Camera Deputatilor. Presedintele AEREC, Ernesto Carpintieri a conferit deputatului Andreea Cosma titlul de membru al Academiei, in prezenta unor importanti  reprezentanti ai lumii politice si academice.

"Exact la 7 luni după intrarea mea în Comisia pentru politică externă din cadrul Parlamentului României, am fost numită membru A.ER.E.C - Academia Europea Relazioni Commerciali e Culturali.

E o distincție care mă onorează și mă bucură, pentru că îmi oferă șansa de a participa la consolidarea relației de cooperare dintre România și Italia - o țară pe care o iubesc dintotdeauna și unde mă simt, ca și în România, acasă.", a declarat Andreea Cosma.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office