A aparut PETITIA pentru demiterea primarului Ploiestiului, Adrian Dobre. Cine a lansat-o

Publicat in Politica 08 Decembrie 2017 1672 ori
Google+ WhatsApp
A aparut PETITIA pentru demiterea primarului Ploiestiului, Adrian Dobre. Cine a lansat-o
A aparut PETITIA pentru demiterea primarului Ploiestiului, Adrian Dobre. Cine a lansat-o

Pe platforma petitieonline.net a aparut, zilele acestea, o petitie pentru demiterea primarului municipiului Ploiesti, text semnat de un domn pe nume Bogdan Dumitrescu.

Sub titlul "Petitie pentru demisia primarului Ploiestiului, Adrian Dobre, pentru lipsa de responsabilitate, indiferenta si nepasarea de care a dat dovada in gestionarea grevei TCE care a avut loc in ultimele zile", initiativa a fost semnata de mai putin de 100 de persoane in 3 zile, semn ca mesajul autorului nu a fost foarte convingator.

"Prieteni ... am asistat indignat in ultimele zile la haosul total din orasul Ploiesti generat de greva celor de la TCE, societatea care se ocupa de transportul public in acest oras. Nu poti sta nepasator si privi cu indiferenta cum mii de oameni asteapta in frig un autobuz care sa-i duca la servici! Nu poti sta nepasator si privi cu indiferenta cum mii de copii asteapta afara, in frig, un autobuz care sa-i duca la scoala! Nu poti sta nepasator si privi cu indiferenta cum mii de batrani, unii probabil bolnavi, asteapta pe un frig patrunzator, un mijloc de transport care sa-i duca la o farmacie, un spital sau la un magazin de unde sa-si cumpere cele necesare!

Exact acest lucru a facut primarul Ploiestiului in aceste zile, cand, dand dovada de o crasa iresponsabilitate si indiferenta fata de cetatenii care l-au pus in aceasta functie publica, nu a avut nici macar bunavointa de a discuta problemele celor de la TCE, societate aflata in pragul falimentului si sub tutela Primariei.", se arata in introducerea petitiei.

Vezi aici mesajul integral

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.