George Botez cere verificarea concediilor medicale din perioada grevei ilegale de la TCE

Publicat in Politica 06 Decembrie 2017 Actualizat: 06 Decembrie 2017 368 ori
Google+ WhatsApp
George Botez cere verificarea concediilor medicale din perioada grevei ilegale de la TCE
George Botez cere verificarea concediilor medicale din perioada grevei ilegale de la TCE

George Botez, consilier local PSD, este uimit de modalitatea prin care liderii de sindicat de la TCE Ploieşti s-au apărat de măsurile administrative care ar fi putut fi luate împotriva celor care au declanţat greva ilegală de săptămâna trecută de la TCE.

"Sunt consternat  de faptul că liderii sindicali de la TCE s-au îmbolnăvit subit şi dau bir cu fugiţii când este vorba să răspundă pentru ceea ce fac! Îi lasă să răspundă pe salariaţii care i-au urmat având încredere în ei!

Incredibil câtă laşitate poate exista! Datorită întreruperii voluntare a lucrului (mă rog, din dispoziţia celor aflaţi în concediu medical) TCE a pierdut 6% din veniturile lunare, iar salariaţii nu vor fi plătiti două zile, luând bani mai puţini acum în preajma Sărbatorilor.

Mai mult, salariaţii vor ajunge în faţa comisiilor de disciplină, iar organizatorii nu! Pentru ceea ce s-a întmplat au suferit ploieştenii, copii, femei, bătrâni, oamenii care cumpără abonamente sau bilete şi vor suferi angajaţii oneşti ai TCE!

Cei aflaţi în spatele acestei poveşti au avut grijă să se pună la adăpost în spatele unor certificate medicale contestabile. Solicit conducerii TCE să solicite o expertiză medicală salariaţilor în cauză.", a declarat George Botez.

Vă reamintim că săptămâna trecută salariaţii TCE au oprit lucrul pentru două zile, lăsându-i pe ploieşteni fără mijloace de tranport în comun.

Sursa: www.jurnalulph.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office